Still Sick..


usch, fy, och blä!

avskyr att va sjuk! fick springa till toaletten hela natten,två gånger varje timme typ..:( spydde och ja.. lämnar resten osagt..

inte nog med att mitt rimm (stavas det med två m?) igår va sjukt dåligt,så hade jag ju skrivit blipper? vad i allsindar är blipper???

nu har jag iaf fått i mig lite mat,åt en halv rostad macka och en mugg nyponsoppa för några timmar sen,verkar som jag får behålla det..men i och med mitt illamående är jag på gränsen till att stoppa fingrarna i halsen..:(

som sagt,tur är ju att vänner finns..dock problem,bara fyra avsnitt kvar och säsong 6 är inte nere än...!
får bli lite scrubs istället,film klarar jag inte av,alldeles för ansträngande..

tack mor,far,inga,mormor för alla fina tips..:)

hej hopp..


Sjuk,Trött,Hungrig...


Jag har blivit sjuk..:(

Förmiddagen var gräslig! tack My för hjälpen.. hade Fabian till fem tiden,mådde så illa!
Eftermiddagen och kvällen har jag spenderat i sängen..Eller ne förresten,vi leve ju i ett ärligt land, Jag har spenderat eftermiddagen och kvällen på toaletten och i min säng..
Vattenverket hade lätt anställt mig! :)
är så sjukt hungrig! men vill inte ha ngt,dels för att äta är helt oinbjudande nu,och dels för att jag ändå inte får behålla något..

Tacka vet jag Vänner! mina avsnitt börjar dock ta slut..försöker få ner säsong 6 nu..tar lite tid..

nej,orkar inte mer..

snart blir jag nog kry,då blipper jag spy..

japp,sjukligt dåligt rimm..

Platt fall,Lekpark,Upp och Ner


Mm ännu en måndag. Min måndag började av en otrolig trötthet! gjorde ont i hela min kropp,själ och sinne vid vetskapen att jag måste gå upp ur min sköna säng..

Det fortsatte inte jätte bra.. Kollade upp lite om högskoleprovet i och med sökningen till Polishögskolan,givetvis gick anmälningsdagen ut 15 februari! Platt fall! jaha då blir det inte det heller.. förrän om ett och ett halvt år!  sketans kaninöra!
My kom och höll mig sällskap med barnen en stund, tack o lov för det! Jag va helt slut,tjurig och hungrig!

Men allt vände till eftermiddagen.
My hämtade upp Ester,Amanda och mig, det bar av mot lekparken! en som ännu inte va upptäckt av de fem musketörerna! Jag undrar vilka som hade roligast? de under fem eller de över femton?
(rätt svar finnes längst ner på sidan...)



Till er alla från mig.. :D bjuder på den idag,bara för att det är måndag!

My är en väldigt fin liten tös! har sagt det förr och säger det igen; Hade absolut inte trivts så bra här som jag gör om jag inte träffat dig! Tycker om dig min vän!

    Du Är Vacker!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

The words have been drained from this pencil,sweet words I want to give you..
And i can't sleep, I need to tell you, goodnight...
When we're together I feel perfect when i pulled away from you I fall apart..

How could I ever let my heart believe in one who never gave enough to me?


Godnatt...



Rättsvar: Givetvisdenliteäldregenerationen...



Förträffligt,Dusch,Polis



Min helg har varit riktigt bra!
Linda och jag har haft fullt upp. Vattengympan som sagt,håller med "Ghj". riktigt bra visdomsord! :)

Musikalen, Jekyll&Hyde var enormt bra! väldigt speciell och annorlunda mot de andra musikaler jag sett men riktigt bra! lite mycket död kanske :) sarah dawn finer var dock sjuk,men hennes inhoppare var helt fantastisk! riktigt bra helt enkelt,tredje raden,inte illa!

Vi hade dock ett litet problem. Ni förstår det va två gossar där, lite små söta (inte för att Linda och jag kollar så mkt,Nej då!) men vi hade väldigt svårt att kunna avgöra relationen mellan dem. jag står fortfarande fast vid att de var väldigt bra kompisar,och att den långa Kanske hade lite andra förväntningar.. men efter tidningssmällen så tycker jag vi kan fastslå att de Inte va en dejt iaf..Mm, vi har haft våra problem den här helgen:)

Lördagen var Lindas födelsedag! Grattis (igen) :) hon fick en liten frukost på sängen,och en liten symbolisk present,en skarf från mich.,hon fick även musikalen kvällen innan.. en riktigt bra start på dagen,mysig frukost yill film.
vi kom iväg i bra tid. åkte in till stan och strosade lite. Sprand nästan in i salem Al Fakir,det ni :)
Linda har haft lite problem med stadslivet,men hon har klarat sig förvånansvärt bra! ;) men hon har lite väl många fördomar tycker jag! bara att acceptera,du har fått dig en inbiten stadsbos vän/syssling :)

Kvällen var det dags för barnvaktning. blev en väldigt lugn och skön kväll. Fabiam va dock lite sjuk så han va lite gnällig,stackarn!
vi tryckte i oss massa tacos,kollade på det pinsama melodifestivalen! mm, melodifestivalen är sveiges största skämt! tack o lov för Luuk och Björn!

Idag har varit ännu en härlig söndag!
lämnade av Linda vid flygbussen i stan,sen tog jag mina krumma ben så snabbt jag kunde riktade mot korskyrkan..kom i början av predikan,tror jag :) riktigt bra möte! gav mig mycket! trivs i kors. mycket trevligt folk!
sen blev det lunch på biffhouse jensen med Richard,Jakob,Elina och Fredrik. mycket trevligt och gott!

Jag avrundade där någon gång på em och drog mig tillbaka hemåt,så sjukt kissenödig så jag trodde jag skulle spricka! Smärta!
My och jag hade oss en mys-kväll. vi hade tänkt träna,men kvällens pass lockade inte så mkt,och vi kände båda två för lite återhämtning!

Tog mi en dusch för en liten stund sen..allt började bra,varmt skönt och bra! tills jag tittar upp i taket... Hela jag stelnar till. I taket på min inte så nya och inte så jätte fräscha dusch sitter en spindel!!!!! Spindlar är helt okej annars,men tanken på att den skulle kunna ramla ner på min nakna kropp gjorde att jag freakade ut totalt,jag har aldrig sköljt ut mitt balsam så snabbt i hela mitt liv! :)


Har ju massa fundeingar på vad jag ska göra efter sommaren..eller jag har egentligen inga funderingar,mer funderingar om vad jag ska göra. betel är ju ett alternativ men det känns väldigt otaggat just nu..papprena bara ligger i mitt skrivbord och hånar mig! Flygt och emmaboda lockar till viss del,MEN jag kommer klara det nån månad sen komme rjag klättra på väggarna. och då vill jag ut och resa,då kommer ett stort MEN till, vem ska jag resa med? en rätt viktig parantes.. eller så kan jag ju va kvar här och jobba. får bo här och jobba några timmar vid sidan av ett annat jobb. men kommer jag palla bo kvar här?
Nu kommer dock det jag funderat på ett bra tag men inte riktigt nämnt eller ja,nåt. Polis har jag varit sugen på ett bra tag. Har suttit och läst en massa om ansökningen nu och så. mycket verkligen,men för en gångs skull känns det inte, hu neej, eller ne det här klarar inte jag. utan det känns iaf lite som jo det kanske skulle kunna gå.
  får se. den 4 mars är det iag info möte på kungsholmn,funderar på att ta mig dit. vore intressant.
antingen det eller något med träning. men va ska jag då bli? personligtränare? friskvårdskonsult? ingen aning.
får fortsätta be för detta och fundera vidare. allt har ju sin tid.!

nee,nu väntar lite Vänner,och nyladdning inför veckan. barnen har sportlov,så det kommer bli en heltidsvecka.jag kommer va helt slut!

hej hopp!


Linda,vattengympa,Musikal...


Nu är hon här.. Lilla Linda är på besök!

i och med att hon kom med ett tidigt flyg har vi redan hunnit med en hel del idag.
jag mötte upp henne på staionen,sen tog vi tåg och buss hem, och fixade ihop en rackarns stor och god frukost!

Efter lite stress och vissa dörr problem så åkte vi till Meley badet och va med på vattengympan.. eller kanske vi borde kalla den pensionärsgympan..:) meen så söta de är! härligt va det! plus lite bubbel!

nu har vi en liten återhämtning,Linda ligger i min säng,så jag ar ingenstans att åtehämta mig på :) ikväll blir det nog Musikal: Jekyll&Hyde! grymt roligt! ska in till 17,så fanns det sista minuten biljetter! hoppas vi får!

ser fram emot en härlig helg!

Todiloo!

Mamma,Älskar,Kladdkaka...


 Vilken härlig eftermiddag det blev! yeah!

hade Fabian ett bra tag till,vi myste och lekte lite när han vaknat,idag har han lärt sig "high five" :)  senaste tiden har han också lärt sig låta som en häst,visa hur stor han är (hur stor är fabian? (fabian upp med armen över huvudet..) Såå stor..) och idag high five.. han kan också stå själv några få sekunder,han är på gång den lille killen! min lilla fina klump! :)

efter lite städning och fix med musik på datorn så var det dags att ta tag i sitt liv.. planerade upp den halvt planerade trippen till kista m my och maria.. mitt i alla samtal m massa folk så ringer min kära mor..(hade precis tänkt att de aldrig ringer..bara jag som ringer..visst vi pratar ju varje dag,men ändå :) ) jo iaf,jag börjar babbla om att jag ringer upp i och med att My är på andra änden,men hon hade en sak hon ville säga: "Jag har fått jobbet!" min reaktion var ett skutt och ett (några) flickiga och tjutiga skrik, min mors reaktion på detta va: "skrik inte!" haha varför inte?! Hon är så bra min mamma! av 158 sökande fick min fina mamma jobbet! GRATTIS!
inte nog med det, så går jag upp till övervåningen till Randi och barnen,,, Fabian ligger och tjurar på golvet, tar upp honom och myser lite. Randi kämpar med att få Amanda pyjamasen,det är i detta skede Amanda är i sitt esse,hon älskar att bli jagad halvnaken :) hon kommer fram till mig sätter sig i mitt lediga knä och följande utspelar sig:
Amanda lägger armarna om min hals och med fin och härlig röst säger den lilla fina flickan:
" Matilda,Jag Älskar Dig!" 
Jag har aldrig varit med om ett mer magiskt ögonblick i hela mitt liv! tårarna samlades i mina lgon och de rullade få och små ner för min ena kind! jag sa till henne att jag älskar henne också och att det va det finaste någon sagt till mig,hon sprang upp i sängen och satt och små myste lite med det finaste leendet i världen! och hur jag ska klara lämna det här är för mig fortfarande en gåta!
på tal om kärlek.. igår hade ester och jag ett fint litet samtal :) Hon är lite små kär i Joel,hennes "lekkamrat" i klassen... han är inte som de andra killarna,han är lugn och jagas inte.. på frågan om hon hade kramat honom fick ag ett stark och snabbt: "NEJ!" efter en liten stund började hon prata om pussar. så jag frågade om hon hade pussat Joel..: "Men asså matilda, jag har försökt,men han gillar inte pussar,han tycker inte om att bli blöt, och pussar är ju blöta" hihi,min lilla 4 åriga ester! sen fortsatte vi prata om varför man gifter sig och vad kär är och så där..barns tankar är ju heöt underbara!

Nu ikväll va My,Maria och jag en sväng i kista.. trevligt.. vi hittade fina trosor! :) eller My,va de inte lite smala? (bakvända stringtrosor kan lätt bli lite smala framtill..:) )
"One day I'll fly away.."  haha!

Imorgon kommer Linda som sagt.. ska bli rackarns trevligt..dock synd att hon inte får chans att träffa några av mina vänner..men vi får ha en mysig och härlig helg bara vi! hon fyller ju år på lördag! 22,inte illa!  :)

nee,lite fix innan min kvällsliga vänner stund..


Min blivande pojk,kille,man,kärlek,kyssobjekt,livspartner ska vara som det kladdiga i kanelbullen,som det goda kladdiga i mitten av en kladdkaka! :)

Natti Natti!

Birthday,Polis,Träning


Äntligen fungerar internet igen! helt rubbat hur beroende man kan bli på bara några dagar,har känt mig helt handikappad utan det nu..
satt och pratade med support nissar idag,så dryga dom är,kan man va otrevligare?? pratade med tre stycken,ALLA dumförklarade mig (av anledning) men ändå!! inte så lätt när man inte är så insatt! mm,skärpning! :)

vår lilla kidnappning av Stina bleb mycket lyckad! riktigt kul! blev en mysig och trevlig lunch!
efter blev det en promenix med My,Ingrid och Fabian,så härliga vårtecken överallt! helt underbart!
väl hemma blev det massa jobb,med andras barn och massa,så min lediga eftermiddag som skulle sättas av till CV skrivning och ansökningar blev inte som jag tänkt.. när det var dags för middag så ringde min lilla mobil,privat nummer.. gissa om jag blir orolig när personen i andra änden presenterar sig som polisutredar i Täby kommun! höll på att göra i brallan! han sa till mig att inte bli orolig,nehe va ska jag bli då? Glad? så sa han att han fått numret av Stina Kramsjö, jag va övertygad om att hon på självaste födelsedagen låg sönderslagne eller helt mosad eller nåt annat otäckt nånstans.. men, när han till slut skrämt upp mig tillräckligt behagade han sig med att säga avd det gällde: Slagsmålet som jag hade gått emellan och hindrat för några månader sen i mörby centrum..Jaa,just d..kändes det lite bätre iaf,alla levde! han frågade lite frågor och så,och kanske att jag skulle in och göra en fotogrejsimojs, se på fem bilder och se om jag kände igen mannen som slogs med p-vakten.. jag är inte säker på om jag skulle känna igen mannen,men p-vakten definitivt,så fina ord han kallade mig,INTE! tacksam skulle han minsann varit jag hjälpte ju honom! sa också till polisen att kag inte visste vem som börjat osv, i och med att p-vakten har bättre situation här så vill jag ju ite göra så mannen åker fast pga av mig,för p-vakten va absolut inte stans trevligaste..kunde likaväl varit han som hanterade situationen fel så det blev slagsmål.. men de skulle höra av sig igen.. hel scary,men ändå skönt att kunna hjälpa till..helt rubbat den dagen.skrek till stina att stanna bilen och rusade ut till två stora män och stoppade ett slagsmål.haha,lilla jag!

igår va det slapp dag.först lite solning m My och sen hämtade jag barnen och handlade,och så gick vi och klättrade i träd.. sen va det dock inte slappt,efter min lilla danssession på rummet va det dags för dubbelpass på friskis..först ut va skivstång,käre min tid va tricepsen brände! kände ingenting förra gången,men ihhh smärta! sen va det bräda! riktigt kul,men benen va lite trötta! :)

nu har jag ju egentligen slutat,men skulle ha fabian lite längre idag,randi och amanda har en mamma-dotter em. så fabian och jag har varit på lunch hos Maria,mycket gott och trevligt.. Nu ligger klumoen och sover bredvid mig här i sängen! Mys! ikväll blir det nog Kista.. och imorgon kommer linda! upp i ottan! :)

nopelidop..nu ska jag hänga lite tvätt,sen ska jag förbereda lite mellis till Fabbe...

tjoo..

Tårtelitårta!


Oskar borde vinna pris för absolut bästa kommentar! NOT! :)
jo,men givetvis var det ju att jag kissat i sängen..För det första (snart) tjugo och kissar fortfarande i sängen, för det andra,om fallet nu varit så att jag kissat i sängen skulle jag då skriva det på bloggen? isåfall Varför?? :)

Äntligen klar med tårtan! hoppas innerligt att Stina inte läser denna,men hon är nog inte medveten om mi blogg,hoppas hoppas hoppas! den bleb iaf inte lika bra som prinsess tårtan men,den är ändå fin..hehe lite barnslig kankse,men hon fyler ju iofs "bara" 19 :)

träningen va helt makalöst härlig! körde på som bara den! så härligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen!! kul!

Till helgen kommer Linda! ska bli jätte härligt att få träffa tösabiten igen!

nee,nu ska jag packa upp väska,kolla upp musikal och svara på några sms..(oh,det lät poppis! ) :) fast är nog bara så att jag varit sen på att svara :)

sov så sött!

Måndag morgon,vackrare var gång jag ser dig!


Måndag morgon är kanske inte så vacker,men Björn Skifs låt är helt okej! :)

min morgon började med en helt förlamad kropp som visade sig vara fastklistrad?! i min madrass..Nee vet inte hur det gick till men så var fallet,efter många slitningar och mycket drag så lossnade jag till slut,väldigt bra lim det där.. !

tillbringade förmiddagen på öppna förskolan med Klumpen, och eftermiddagen hemma och i simhallen med tjejerna plus My och Ingrid.. väldigt trevligt! Äntligen var det dags för ester att ta det stora klivet till att våga åka aquarutchen! modiga och tappra går vi upp för trappan,väntar på vår tur, det går bra,men huu så slött,Då kommer matilda på det gamla tros-tricket! aha,hon testar med ena sidan,drar försiktigt in trosan lite grann,o du milda vilka hala skinkor! full fart rätt ner! Matildas löfte om att hålla Ester över vattnet när de kom ner,kunde hon ofattbart nog hålla,men et kom dessvärre en gigantiskt stor våg efter nerpluppet! haha! En val och en minisäl kom flygandes i vattnet! Amanda,My och ingrid satt på en madrass i vattnet och hånades! :D kul va det, blev minst tre åk till,sista gången med hela tros-tricket! :)

Snart är det dags för Friskis&Svettis! härligt! är helt slut,men det ska bli skönt att få röra lite på sig innan bakning ikväll! ännu en tårta! :)

nu bankar maria på dörren..

Tjaoo!

Min Helg!

Kanonas! fabiloso! magnifiko!

har haft en bra helg! lite blandat.. efter fredagaen kom lördagen.. shopping med tjejerna i stan,städing,och sen den efterlängtade kvällen med utgång! den blev med lite blandade känslor,men helhets betyget väl godkänt!
Söndagen är ju dock en helt underbar dag! har äntligen fattat grejen med söndag, det är ju nästan som en extra dag,på lördagen tänker man att det är slut,men icke! då har man en extra dag! och nästan alltid fint väder!
dagens söndag har varit helt fantastisk! började med att gå upp ur sängen med en alldeles härlig känsla av trätthet men ändå sån glädje att det var en ny dag! Tack!
begav mig med buss och tåg till kyrkan (korskyrkan) mötte där Richard,och lite annat nytt folk! mycket trevligt! och ett bra möte!
dags för lunch på Corner! väldigt trevligt! jag,richard och jakob! hel skönt,avslappnat och gott! fint!
hemvägen va riktigt härlig! vi letade sol och hade det bra! :)

Mötte upp my och linnea i mörby,och vi började vår vandring från mörby och hem! så skönt och härligt!
så vi hoppade faktiskt träningen idag,vi hade redan träningsvärk sen gårdagens shake,och vi fick oss en lång promenad,men imorgon!
det blev en spontan och trevlig picknick på mitt golv och filmkikande istället! nice!

Trots,eller på grund av,eller vad man nu ska säga, ja i och med denna underbara söndag känns det extra hårt idag med vetskapen om att det är 3 månader kvar tills jag slutar.. men däremot 3 månader och två dagar tills jag flyger över till min fina!
tack o lov för resan,jag hade aldrig klarat av att lämna detta annars! från detta till emmaboda,nja tror inte det..inget illa ment emmaboda,du är jätte fin och härlig! men jag har hittat så mkt nytt här,har börjat arbeta på något bra,som jag inte vill lämna bara så där..känns jätte tungt att det snart är "över".. men jag kommer tillbaka! efter sommaren är det matilda som står och knackar på stockholms portar igen!
kanske....

nee,nu är det dags att förbereda sig för sängen så det inte blir så illa sent! bädda in mig i mina mjuka duntäcken :)
ja,men hallå!? våren är ju för sketan här! helt underbart! vår promenix var full av vårtecken! fixade trädgårdar,krokusar på väg upp,gula vitsippor,snödroppar!! och det bästa av allt: Ni vet den där underbara doften som bara finns på våren,början av våren,lite torr lukt men ändå så härlig och god! den är ny och fräsch! allt blir så bra på våren! :)

" I do have magic beans!"


 


Show Some Respect!


Klockan var 09.13 en lördagsmorgon i det lugna och fridfulla Djursholm. i den vit gröna villan på bergstoppen låg en liten flicka och sov,det var hennes sovmorgon efter en veckas hårt slit..hon var djupt försjunken i söta och ljuva drömmar, Brrrrrrrrrrrrrrrr! Dunk! BRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!  Hon väcks på ett minst sagt horibellt sätt och blir akut kissenödig,drar på sig pyjamasbyxorna,öppnar dörren, där hon möts av en borr och en dammsugare!? hon gör en fin sorti till toan ignorerandes alla "roliga" skämts om: nemen se vem som uppstått,vem som vaknat... sen går den lilla flickan in på sitt rum igen,placerar sig i sin säng och myser med sin Erland...
ibland kan mornar vara jobbiga för flickan,hon hoppas på en eftermiddags sömn idag!

Skämmes!

Borde skämmas!
ne,jag borde inte,jag skäms!

Måste ju nämna hur kul jag tycker det är att det faktiskt kommenterats lite! jätte kul att läsa!
Tack!

Nu: Godnatt!

Ps. hittade mig en fralla plus en joghurt! Satt som en krocketklubba i skenbenet


Thank God It's Friday



En riktigt härligt fint go och alldeles harmoniskt bra dag!

Morgonen började med barnaskrik utanför rummet,dags att leta rätt på ipoden jag inte orkade få fram när jag väl la mig igår..på med lite härlig musik,vända sig om och lägga ena kudden över huvudet,Ahh,en timmes sömn till.. vaknade halv elva seg som en kola.. ringde till Myse pyse :) riktigt seg på att träna,tanken på att inom en halvtimme skulle jag ha bytt om,ätit frukost och va på väg till mörby,den va inte helt lockande,men jag tog tag i mig och vi beslöt oss för att fara iväg..
Som alla andra gånger jag kommer in i den ljusa och härliga träningslokalen så blir hela livet helt vänt,haha helt rubbad känsla,men jag mår verkligen så sjukt bra! älskar det stället! speciellt när vi börjar med första rörelserna,eller om det är ett pass med ett speciellt härligt move,tex dagens 80-talare! jag blir bara helt sprallig och leendet sträcker sig från ena örat till andra! Underbart! Bra start på dagen!

sen följdes det av härlig lunch m My och Randi- Tacos! åhh,älska!
härliga samtal med Randi under dagens gång! riktigt härligt,de gångerna vi får tid och det blir naturligt att vi börjar prata så blir det alltid väldigt bra och givande! 
sen var det ju givetvis dags att dra gång med dagens stora måsten: * Dammtorka mitt rum.     * Plocka iordning lite *skriva CV     * fylla i ansökning till betel


Hm,utvärdering: En snabb men godkänd dammning blev av,plockade iordning rummet-Fint! efter 10 minuter hade tredje världskriget befunnit sig där,igen!
ansökan gick helt ok,fyllt i pappret iaf,nu ska jag skriva ett personligt brev bara,ta foto,skriva hälsointyg..
CV, usch! jo började skriva upp lite punkter: utbildning... Jobb/praktik... tänkte utgå från dem sen när jag skrev cvt så jag fyllde i dem lite och så,det jag mindes typ..nästa kategori var mig själv: mm,typ framåt,posetiv,glad..och sista jag kom på var: gillar att få saker gjorda. där lämnade jag cv skrivandet för dagen! :D haha!
bra att man har sån självinsikt!

Innan kvällens punkt så bar det av mot mörby badet för en liten lyxbehandling: Solarium! tyckte My och jag att vi var värda,riktigt skönt,somnade efter några få sekunder :)

Kvällens punkt var att bege sig in till stan,till citykyrkan för att för en gångs skull träffa denna småländska mirjam som jag smsat med men som jag aldrig träffat! visar sig vara en väldigt glad och go tjej! riktigt trevlig! mötet var bra! många bra ord sades! :) träffade kära Sun,körledaren i korskyrkan! såå härligt! hon är alltid så bra,hon har svar på tal,tips och goda råd! så fin person verkligen,hon säger precis vad hon tycker och tänker,på ett väldigt bra sätt,hon säger det om hon är medveten att man kan ta det! gillar henne skarpt! hon var så exhalterad över min Usa resa! haha,hon pekade strängt mot mig och beodrade mig att ta mig till svarta kyrkor! vilket jag givetvis redan räknat med! haha,det roliga är ju också att André crouch kommer till fillan i april,och det tyckte hon absolut jag skulle till(JAAAA självklart! ) men hon tyckte också att jag definitivt skulle prata med honom sen ocj fråga efter lite kyrkor och tips och så..haha,ja vi får väl se hur det går med det..känner jag Matilda rätt så hade jag ju iofs inte blivit så förvånad om hon gått fram och börjat snacka med honom :)

efter mötet och minglet så begav vi oss mot cafe 60 som var överbemanat, plan B var tinas place! och Hallå?! vilket ställe sen då? helt underbart fantastiskt fint! helt underbar lägenhet! där blev det fikamys m Tina,Mirjam,Frida,Stefan och mich.. trevligt,väldigt bra samtal,djupa och väldigt givande! avslutade hela kvällen med en liten härlig bönestund! härligt avslut!

och nu sitter jag här,med en känsla av förnöjdsamhet,glädje,tacksamhet och HUNGER! åh,håller på att smälla av! orka gå upp och fixa något så här dags! men hjälp imorgon när jag vaknar kommer jag ju få krypa upp för trappan,hemskt att vakna hungrig..aber aber,kanske kan hitta mig en banana nånstans...:)


Here you stand all alone,lights are down and the crouds are gone,and you wonder what tomorrow holds for you..You feel so afraid cause you know just what you face and you're not sure you have the strenght to make it trough. You try so hard to pray but theres nothing left here to say, just keep holding on and beeliving, deep in your heart ! When the feeling is gone and theres no hope at all, turn around with your fears, finding love waiting there,thats where your heart belongs ..he'll be faithful till the end..
                                                                                                                    
East to West-When the feeling is gone

alltså,en riktigt BRA dag! hittade mig dock inge prince charming till mor och far ikväll,men kankse en annan kväll,vem vet,rätt som det är dyker han kanske upp på sin nobla springare! snart är det dags för mig att drömma vidare i sängen :)

Godnatt alla kusar!


En vanlig torsdag utan krussiduller..


Jag överlevde! jag lever fortfarande! Helt frisk och kry!
DOCK, inget bultande hjärta, inga stora rosbuketter,inga hemlig eller ohemlig beundrare,inga fina kärleksbrev,ingen kyss på mina läppar...oj,lite väl där kanske :)
ne men jag överlevde dagen! är mäkta stolt,och det blev till och med en bra dag,en bra torsdag inget annat..märkte ingen skillnad egentligen..fick några få fina sms och givetvis var ju Täby smyckat med stora hjärtans ballonger och överallt satt nykära människor och fikade,pussades,myste eller bara va helt kärleksfulla öppet mitt på allmän plats,vilket borde förbjudas tills jag har hittat någon att gulligulla med, Punkt slut!

dagen bestod av:
- Öppna förskolan m Fabian,massa sockerkaka m. Emelie! Mm,bara vi som äter av den,stackars Monika,där har hon stått och bakat (färdiggjord) kaka varje morgon,så är det ingen av Djursholms fina och välpaketerade mammor som äter något?? jaa,givetvis så är Emelie och jag där med en hjälpande hand,hjälpsamma som vi är! :)
- Promenix hem i det kalla med Oh så härliga soliga vädret!
- Mat. Variant tacos och potatis/grönsaks gegga till klumpen..
- Massa mys och bus med The Klimp! på ett helt strålande humör,massa goggel och slängningar hit och dit,en liten stjärna helt enkelt!
- Hämtning av Ester,disco i bilen till "Cara Mia" (är såååå trött på den nu,varje gång Ester och Amanda sitter i bilen när jag kör: "Caja Mija,Snäääääääla Matilda, på jätte hög musik och super fart" )
- slapp innan en körning till Täby för att återlämna ett grått klädes tält jag köpte igår..:) de pengarna kundejag ju dock inte bara låta va, det blev nya öronhängen och en undebar svart "klänning" helt fantastisk urringning i ryggen! 
- efter att tiden gått alldeles för fort stressade jag hem,duschade,fixade iordning mig,slängde mig i bilen igen..
- till midsommarkransen för en kvällsskiss med Richard som var följande.. Thaimat,kaffe m. Glass(choklad-chili, hm,speciell,stark enligt mig,kan ha varit maten jag åt innan dock:) ) massa prat..trevlig kväll med grabbarna två,jakob joinade också efter lite plugg! haha massa konstigt men cokså seriöst prat :) 

jaa,det va det..

har träningsvärk idag från gårdagens hårda pass..:) blir dock lunchpass imorgon,medel! 

Fick ett fint kort och en chokladkaka från mina mormor och fina gamla hjärtat! Tack! 

Konstigt när vissa tankar och känslor inte stämmer ihop alls,,man tror att man känner på ett sätt,men ändå gör man inte det.. och man vet inte vad man vill,man tror man vet ,men inte.. 
och va sketan ska det bli av en sen?? va ska jag göra efter sommaren i Emmaboda? ska ju iaf söka betel,papprena ligger på min tvättkorg och väntar på att bli ifyllda..hjälp! måste skriva ett cv till flygt också,borde göras imorgon! 

nee,dags för sängen,stackarn,han har ju varit ifrån mig hela dagen! inte ens fått lite mys på dagen..honom kan jag ju iaf lite på,han är mig evigt trofast,frågan är ju vad han säger när jag flyttar tillbaka till mitt ex,min 1.20 säng i emmaboda..hm,måste nog at ett snack med honom så han vet hur vår relation fungerar! 

dags att välkomna en ny läsare.. (vet dock inte om du läst än,men du hade visst blivit presenterad iaf..:) )
Välkommen Christer,Lollos fina pappa! saknar verkligen hela den grejen.. knock knock,slämnger snabbt upp dörren,Hallåååå? (från köket:hej hej matilda,hon är uppe..) antingen slängde man av sig kläderna och sprand upp,eller slängde man av sig kläderna och tog sig sen ett lite samtal eller nåt litet skämt med chsiter eller ulla..så härligt! undrar när man kan göra så igen?! :) får väl komma och slita upp dörren och slänga av mig skorna när jag kommer till emmaboda bara för att..:)

Nepp,Godnatt alla!

Trött som en klubbad Oxe!


Efter ett skivstångspass och ett brädpass så är jag en aning trött! men hallå va bräda va kul! det gick jag verkligen igång på! så illa skoj! skivstången är riktigt kul den med,fast på ett annat sätt,där pressar man sig själv till det yttersta medan man kan lotja runt på bräda!

nee,nu väntar min bana,apelsin och min joghurt tillsamans med några scrubs avsnitt!

Imorgon är det torsdag..
Imorgon är det dagen innan min helg..
Imorgon är det en alldeles outhärlig dag..
Imorgon är det en onödig dag..
Imorgon kan alla lyckligt kära gotta sig i andras elände!!

Hoppas alla får en väldigt fin alla hjärtans dag!

min ska som sagt bli framför film med rutgard! :)

hopp o hej!

Sömnisch,Täby,Städ...

Godmiddag!

Helt underbart väder är det idag! såå härligt! solen skiner,fåglarna kvittrar, och matilda ska va inne och städa hela dagen,yihooo! :)

blev en lite för sen natt,men kom upp till halv tio iaf, gjorde mig redo och åkte med mackan i högsta hugg med My hem till henne för klädesbyte och tandborstning :)  Täby köpcenter nästa anhalt..

 Tandborstning och glatt humör, jajamen,redo för shopping!

Blev en stressad rutt i täby men ack så trevlig,Matilda fick dock hålla hårt i plånboken,hittade alldeles för mkt fint och bra!
Vi spenderade en tid på Gina,trots att My körde tidstricket så blev det en stund :)

  haha! läckert,ingen alls som tittade konstigt på My,nej då!



  Mina inköp blev svart linne på H&m,klänning indiska,Skjortklänning indiska,mm nöjd! ska prova igen ikväll med lite annat till och se om jag är nöjd på riktigt..:)

  funderar på att klippa mig lite kortare,ty denna längden,lite lite längre kanske..men hm,väldigt tveksam..hjälp tas tacksamt emot :)

______________________________________________________

Nu har hela nedervåningen dammsugts,hela övervåningen plockats iordning och dammsugts..kvarstående moment på listan efter min lilla vatten rast..:)
- dammsuga mellanvåningen,våttorka golvet kök,toalett och hallen
- torka micron innsidan
- våttorka hall nere
- städa toalett uppe

jaa,dags att dra igång igen helt enkelt :)  dammsugaren har blivit min bästa vän,och den hjälper mig verkligen bli av med huvudvärken också..

ikväll bli det träning,brädpass! skoj!

take care!

Födelsedagslunch,Födelsedagstårta,Födelsedagssuprise!


Grattis My 20 År! Skulle vilja tillägna världens alla ballonger till dig lilla vännen,men det blev lite krångligt,jag bakade en tårta istället :)


Jaa,dagen idag har varit en enda stor fest :) På öpnna förskolan med Fabian fick vi kanon god pepparkaka! mummi! Sen bar det av mot Mys vita hus i hörnan, där hade vi en liten födelsedagslunch med My..Goda mackor och massa god varm choklad m alla tillbehör som tänkas kan :) 
                                                                                    
                                                                                      


                                                                                            

Fabian var med, och var på ett strålande och charmerande humör, inte så konstigt när han får sitta i bagageluckan iofs,vem hade inte varit glad då? :)

 Födelsedagsbarnet har en speciell relation med sprutgrädde..givetvis fanns det med denna dag!

  Bildbevis! Han KAN näsa! :) titta! så fin är han!

   Flickorna barnflickor..Maria,Linnéa,Stina och My

 Det är nu officielt, Ja, vi är ett par! vi har velat ligga lite lågt med det ett tag men nu kan vi        tillkännage vår relation! Vi har börjar små prata lite om datum,men Fabian är lite tveksam,vår kommunikation brister lite ibland,men det finns ju alltid saker man måste jobba på i en relation så vi kämpar på..Men vi är väldigt lyckliga tillsamans och tror oss få en fin tid tillsamans!


efter den utomordentligt trevliga lunchen bar det av hemåt för att "fixa lite med datorn" , vilket var ett annat uttryck för att baka Mys efterlängtade prinsesstårta! mitt första tårtbak någonsin! Ihh,nervositet hade krypit sig in i kroppen! tårtan gick snabbt att göra,inga problem med telefonluren mot örat och ena axeln och vispen i andra handen,inga problem! däremot visade det sig vara desto krångligare att få till glasyren i en bra form,antingen va den för lös,eller för hård,eller så va min sprits strut helt körd..men efter en lång tid och mycket tålamod bleb resultatet en fin tårta och en väldigt nöjd och stolt Matilda!



eftermiddagen fortsatte med dusch,fix,hämtning av tårtan av maria,lite planering inför kvällens suprise! och My var helt ute och snorklade,fattade noll! Runt halv sex dyker hon upp hos mig,som sagt,vi skulle fira lite för oss själva med liye mys och så.. jag börjar göra iordning mig för min kväll på fasching med lite kompisar..tar på nya klänningen,sminkar mig fixar hår..Mys humör sjunker mer och mer (Matilda känner sig hemsk,men tänker snabbt på nästa timme!) De kollar lite grejer på datorn,matild fortsätter fixa sig,My oroar sig för att Jon och ulrika redan ska ha ätit.. efter en stund är matilda klar och en viss My på ett deppigt humör..de börjar köra iväg,my ska ju skjutsa matilda till danderyds.. My kör,kör,kör får samtal,kör,kör,kör : " Neeeeeej! jag måste kissa!" skriker matilda! Mys reflexer 'r snabbare än matilda anade så hon gör snabbt en u sväng åt helt fel håll,matilda vill kissa hemma hos My,en ny snabb sväng samtidigt som samtalet avslutas på ett väldigt onaturligt sätt :) my blir lite tveksam,vill inte dit ochsen åka direkt men går med på det.."tänk om de redan ätit,så får jag äta själv på min födelsedag,och alla andra jobbar.." stackarn,att få fira sin födelsedag helt själv!
en glad och en dyster flicka kliver in i vita huset på hörnet,matilda springer snabbt in på toan,där hon trängs med de andra töserna, hon spolar direkt när hon kommit in,vilket verkligen skulle varit en rekord kiss :) fnitter,tyst,tack o lov! "whaaaaa owhhooooo GRATTIS! " ur från en av stockholms minsta toaletter väller det ut fyra glada tjejer med skrik,kameror och tjut! de möts av en minst sagt chokad tös som ser ut att ha tappat allt hon har och allt får plats i det stora gapet hon lämnar efter sig!

  intagen position kan man inte ta sig ur i första stund,hon stannade såhär ett bra tag :)

det blev en väldigt trevlig och mysig kväll med mat,tårta,prat,fjantning (iaf från en..hm,gissa vem? :) )
My hade verkligen inte fattat någonting,blev jätte chockad och glad! riktigt kul att se hennes min! härlig kväll helt enkelt!

 "dinkel dinkel on the nose..Heeeere's Johny!!" haha! :D

 I want you, I need you, Come to me!

 En lycklig tårtägare! (titta noga nu,min första tårta,mm fin och god va den :) )

 Jag har ett begär varje gång jag är hos My, att få köra den röda tut-tut bilen! :) har nog hänt varje gång jag varit där,det har inte gått så bra med min avvänjning,plus att det idag tillkom en grej till,ballonger! hallå?! kan det bli mycket roligare! runda färgglada saker och en bil man kan åka på som säger tut-tut när man trycker på en röd plutt! glädje!

 åhh Ballonger plus lite friskis rörelser! (mm,okej jag erkänner,det va jag som fjantade!)  det va någon som sa att jag va den som blivit mest arbetsskadad av oss,tror inte det kan stämma,oo neej, inte jag inte :)

 Stort Grattis till fina My!!!  Vår alldeles egna tokiga Miss Blue! Du är vacker!

--------------------------------------------------------------------------------

Nu är det läggdags,blev senare än tänkt,men tog lite tid det här..har ju sovmorgon imorgon! skönt!
kanske täby imorgon..?! hm.. igår somnade jag lite snabbare ocg tidigare,men dock två timmars vrid och vänd..känner mig lite piggare nu,och har tat tag i mig  nu! ska minsann inte ner igen,inte sen sist,vill inte dit igen,de månaderna vill jag aldrig mer vara med om,eller utsätta någon annan för..så nu tar jag tag i mig själv och inser att;okej,skaka av dig och gå vidare,tänk mindre! bla bla,och massa goa klyschor :)

åh,snart är det den sketna alla hjärtans dag! fy! jaha va ska man hitta på då? jaaaaa,kanske sitta hemma framför en romantisk komedi och inse att man är 20 och fortfarande inte hittat någon svärmorsdröm! Bra ide,ska bli kul! :)

Godnatt alla lurvtussar!




Sömn,ansökan,klänning!

I need some sleep
I can't go on like this
I'd tried counting sheep
But there's one I always miss

Everyone says
I'm getting down too  low
Everyone says
You just gotta let it go

I need some sleep
Time to put the old horse down
I'm in too deep
And the wheels keep spinnin' round

Just gotta let it go

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


En alldeles för trött dag idag..också! helt borta när klockan ringde, kom upp ur sängen 08.05,jaa 5 minuter efter att jag skulle haft frukosten klar,bra jobbat matilda! dock inga problem för randi,men jobbigt trött va jag..
gick och la mig vid tio tiden direkt efter min extra braiga shopping i kista m maria,värst klippen på rean! gutt! fina klänningar till USA resan! trots att jag la mig tidigt så låg jag med mina tankar som sällskap till ca 12.20,det va iaf sista gången jag kollade på klockan.. suck!


nya klänningen: 49:- på H&M! I like!

dagen har ändå gått rätt snabbt,tack o lov! fått kämpa ett par gången mot att de salta ska rinna ner för kinden men nu ska jag minsann bita ihop,detta får inte ta överhand som det gjort så många gånger förut,måste lära mig slå bort alla negativa och hemska tankar! just gotta ler it go!

ska precis börja skriva på min ansökan till Betel tänkte jag,nervöst och konstigt i och med att jag inte riktigt vet om jag vill,men bättre att söka än att inte göra det iaf..

fick mail från rhodos linda idag,hon och hennes man hade övervägt att vänta på mig till september,men det hade inte gått ihop med nyöppnade butiken och allt..men det va kul att de ville ha mig så pass..

nee,dags att fixa ansökan sen ska det bli en tidig kväll igen..hoppas på sömn också :)

grymt bra låt :Looking back on your love - ELT (de är överhuvudtaget helt grymma! underbar musik! )

hopp o hej!





Hjärtat,Trött,päron..




When the tears come streaming down your face..

fattar inte att man inte bara kan slappna av,skippa alla krav och prestationer..så otroligt svårt..helt plötsligt blir en helt vanlig filmkväll krånglig..tänk att få känna känslan att man duger,att man insett det..vet inte hur jag ska ta mig dit,men är väl kanske på väg iaf..alla krav bara ökar och ökar tills man tillslut inte orkar och då går allt alltid åt skogen för mig..

skulle ha tagit mig till kyrkan ida var det tänkt,men i och med nattens hårda timmar av ingen sömn,bara vred och vände i sängen,så var det en helt utmattad matilda som vaknade av ett sms vid 10.54, och mötet börjar 11.00,jo men jag skulle nog hinna..
tog mig en skön joggingrunda,styrka och stretch istället..

man säger det alldeles för sällan till folk i ens närhet hur mycket man verkligen tycker om dem,speciellt föräldrar,det är en liten mur där som man har svårt att ta sig förbi,de är nog medvetna om att man verkligen tycker om dem,men varför är det så svårt att säga det till dem? jag hade helt enkelt inte klarat mig utan mina mamma och pappa,punkt slut! de finns alltid där,ställer alltid upp,får massa jobbiga samtal när man upp och ner som en pannkaka, helt otroligt, och så säger man det inte till dem!? men som sagt,en liten mur,kankse just det som gör det så speciellt... Har ju inte en aning om ni läser min lilla blogg,men om, så har ni ju fått en liten inblick iaf:) Mm, mina föräldrar borde vara med i nån tävling, de hade lätt vunnit,inget snack om saken! Älskar er!


Inga,mitt gamla hjärta! Du är så otroligt fin! är så tacksam för att jag har er! tack för fina ord,du kommer alltid vara mitt älskade gamla hjärta! längtar tills jag får hälsa på dig och min fina mormor!!

nee,nu ska jag ta tag i mitt liv och duscha bort allt svett och elände...

Nätter..

Mm,klockan är 03.50 och Ja jag är vaken,dumt? JAA! men jag har faktiskt försökt sova,men icke..
skulle bara kolla mailen,men inte något så varför inte skriva lite :)

varit en bra kväll efter mycket om och men..
mitt blodsocker föll lite väl snabbt och ja,en snärre katastrof utspelades,men inga kom till skada,mer än några tårar här och där,men sånt hör ju till..

var hos richard med Jakob,Simon och Elina,richards super trevliga klasskompis! riktigt go tjej!

massa bra musik strömmar ut från datorn! härligt!
East to West, Michael Ruff, david Foster, med mer med mer..nice..

men nee,nu måste jag lägga mig igen,hoppas på att jag slipper bli väckt 07.15 imorgon också!

natti natti! :)


Lite ditt o datt mest barn :)



 Watch out! (lägg märke till den otroligt tuffa frillan :) )


  En väldigt bra sammanfattning på en enormt trevlig söndag!

    Haha! en riktig guld KLIMP! (klump?! ) :)

   På lekplatsen! ja,man ser ju vem som var mest lekfull:) fastande inte i gungan denna gången iaf:)

   underbar min Amanda har, de två andra ser lite lagom nöjda ut :)

 Fettismåndagen! gänget - stina!  en mysig kväll! trots en helt omöjlig ramling i trappan :)

   jaa,och en Stina! med sina alltid oslagbara miner! :)

 den omtalade "stretchingen" :D du är bra du My!

  Syskon kärlek!

  Lycka! gladare och rundare bebis får man leta efter,länge!

  Fina Ester! 

  nya frisyren får avsluta för idag :) (dock knappt nån skillnad..:) )

ha en skön kväll!!







Min egna fina Erland!

2008-02-08

Laptop ägare..

Jag då var man en i mängden med att vara laptop ägare! Sitter här med min Znote 3214W..Fin är den!  Och jag har blivit rätt fin efter dagens frisör besök.. men innanför mitt fina hårsvall så är det dock inte så fint,det är nog väldigt trassligt och stökigt därinne...! Vilket det även visade sig vara inne i min dators lilla hjära.. Jag har fått upp datorn,startat den,gjort allt man ska, och ska sätta på en låt, lyssnar lite men ljudet var lite väl högt..jag använder kort kommandona vid F6,F7 osv..MEN! jaha,då sitter ju givetvis tangeterna fel på datorn jg väntat på i en evighet! Trycker jag på vrida ner så blir det mute och jag inbillar mig att när jag trycker på höja så sänks det,allt gick väldigt snabbt och Matildas väldigt glada och lyckliga humör vändes snabbt till helt sjukt irriterad och förtvivlad! JAHA!?  Går med hårda och bestämda steg upp och sätter igång mickes dator,kollar numret till zepto.. telefonsvararen med en röst sjukt likt Johan Glanz går igång: Välkommen till zepto computers, vi tar strax emot ditt samtal.. kommer fram,blir kopplad till support! Men inte direkt,Å nej! Istället ska jag få sitta och vänta, med en helt sinnesrubbat iriterande bakgrundsmusik,allt den vill jag ska bli blir jag absolut INTE! Den är så där jobbigt lugn, klink klonk,bakgrundsvågor..AHHHHHHHH!  när mitt humör stegrat i jämn takt med musiken så svarar en skånsk kille..jag förklarar på ett inte så trevligt sätt att datorn jag fått vänta på i en evighet är det nu fel på! Förklarar mitt problem: ni har installerat tangentbordet fel eller nåt, knapparna sitter typ ett steg åt fel håll,typ som om sexan satt på femmans plats och femman satt på fyrans plats..! det skulle ju givetvis åtgärdas, ett mail skulle skicas till mig och så skulle UPS komma och hämta datorn och jag skulle få tillbaka den nästa vecka..jaha tack tack! 
Mitt i matildas värsta irritation slår förnuftet in, och hon anser att det vore klokt att testa en sista gång så att hon inte skickar iväg en dator som faktiskt är fullkomligt frisk och kry! Hon testar att sätta igång en låt och höja och sänka, men denna gång håller hon inne knappen/knapparna! Tada! Ja det måste varit något tillfälligt fel alltså,kanske det blev kortslutning inne i datorn att den inte riktigt hängde med, har hört att sånt händer ibland! men det gäller ju att ha överseende för sånt.. Ännu ett samtal till zepto,välkomnad av johan Glanz och får den här gången höra mycket trevligare och fina vågsånger!  Kanske ska ladda ner nån sån skiva när jag fått igång internet,mm ingen dum ide: )  ber den skånska kille om ursäkt för mitt humör och för datorns lilla tröga tänkande,inte lätt alla gånger..vi önskar varandra en trevlig helg! Klick,pip pip pip..

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
han är så fin lilla Erland! är riktigt nöjd! har precis fått igång internet med,med hjälp av min kära broder! tog tid innan vi luskade ut det men hjälpsam är han minsann,Tack Tack!
ja,så nu kommer dagens inlägg och gårdagens som endel av (ni lite klipskare) er kanske förstod :)

kvällen igår blev av ett väldigt bra slag! Till fasching med richard för att lyssna på en jazztrio med inspiration utifrån george benson,nice! väldigt trevligt! pratade mest hela tiden och hade det jätte mysigt och roligt! blev dock en liten besvikelse,vi hade väntat oss lite mer funk,men men..som sagt en väldigt bra kväll,många solar!

idag har jag städat jeepen,ih,kallt,men det gick rätt snabbt och bra! nöjd! ska städa toaletten snart också,men först ska jag hitta mig något att äta..erland är lite dum mot mig på det viset,han låter mig inte äta,han bara ber mig göra massa saker hela tiden och ja då försvinner ju tiden.. Erland är ju då min fina dator! tack richard för hjälpen av namn,helt perfekt! :)

tänkte lägga upp lite bilder i ett annat inlägg,lite från den missade tiden:)
Välkommen Inga,ny läsare! Trevligt trevligt! mitt gamla hjärta på ön gotland! :)

take care!


Fina Flickorna,Godis,Rhodos...


Min fortsättning på dagen har följts av lite ord på S: Slö,Slapp,Sängliggand,Snyft och Scrubs..
Efter en tid vid datorn blev jag ytterst trött och placerade mig skönt i min säng med, som jag tidigare nämnt , en massa duntäcken! mys! precis när jag kommit in i den där lilla världen där inget,nästan, inget kan störa,så plingar den väldigt uppfiningen mobilen till.. och jag som i vanligt fall brukar ha den fast klistrad på kroppen,har givetvos denna gång lagt den på andra sidan rummet,på golvet..på ett väldigt onaturligt och oskönt sätt kravlar jag mig över min persisk liknande matta till andra sidan rummet,notera att jag var tvungen att ta mig RUNT sängen.. kommer fram till mitt mål! och tack och lov var det ett sms av värde! Lolloschanko:) frågade om jag va busy eller om hon kunde slå en pling, jaa,sååå värst busy var jag ju inte :) ett kort,kanske inte jätte uttömmande samtal,men givande fick vi..och som förra gången tog tiden slut och vi blev hängande mitt i en meningen..förra gången det hände var de sista orden jag sa : "Ja så om jag ligger på min dödsbädd.." tut-tut-tut   blev dock inte så drastiskt denna gång :)

lite potatisskalning,samtal från randi-ej barnvakt,ätning med barnen,övertalning till att äta.....

hm,ja sen for jag iväg till täby för att se om de hade scrubs på Åhlens,har haft ett så otroligt behov av scrubs så det är inte klokt,håller kanske på att bli beroende..!? mm,givetvis så har de stängt när jag kommer dit, aha så mkt för europas största köpcenter va? ja där fick jag på vippen iaf.. så det blev buylando i mörbi istället..köpte mig scrubs säsong 3! Ih,lycka,kände att jag hade rätt att få trösta mig lite idag,så jag köpte lite godis också,aja baja! :)

tyvärr fick jag ett väldigt posetivt och bra mail från Linda (rhodos) mm,klart det va kul att det va posetivt,ända tills slutet,då hon skriver att hon verkligen behöver någon från juni..!
1. jag är i USA tills mitten av Juni..
2. vill gärna komma hem innan jag åker så där poff..
3. jag behöver verkligen jobba den här sommaren på flygt i och med att alla pengar går till usa resan och som vi alla vet tjänar man inge vidare som barnflicka..
4. Jag vill verkligen dit!

det går inte,jag kan inte hoppa över jobbet.. så hon skrev typ att om jag inte kan då så väljer hon en annan så får vi se om hon trivs eller inte,trivs hon inte så kan ju jag komma i sep. men det funkar ju heller inte,jag kan inte gå ändå tills då och inte veta vad jag ska göra,och sen då kanske att det inte blir av..suck!
jag ville så väldigt gärna! kände verkligen att detta var det första som dykt upp som jag fick ro av,nåt jag faktiskt kunde tänka mig..fanns så många bra möjligheter inom massa grejer där..jag skulle få hjälpa till som reseledare under en viss period,få jobba på ett cafe i rhodos stad om jag ville, ha egen liten lägenhet med pool och grejer..och få hålla på med något jag gillar,att vara med barn!
men antar att det inte var meningen att jag skulle bli grek,så nee bara fundera vidare..men fy va bittert! gör rackarns ont faktiskt...får trösta mig med en helt ny frisyr imorgon..

över till något så väldigt mycket roligare och härligare...!
Min lilla Guld Klimp! (min och min,men vi kan låtsas! :) trots allt många som tror jag är mamma :D )
jo,som förstått är jag ju storm förtjust i den runda och glada bullen..han har för en tid sen lärt sig var klockan i köket sitter, det var det första de visade mig när jag kom tillbaka efter jul,plus att han då kunde stå när han höll sig i något! jo,så man frågar var klockan är,och vips så tittar han direkt på klockan och skrattar,han vet nämligen vad som väntar: (med glad röst sjunger man) : stora klockor säger Tick Tack Tick Tack,mindre klockor säger tick tack tick tack...osv i högre fart och snabbare tick..han älskar det! och jag älskar att jhan lärt sig "klockan"..
sen en liten tid tillbaka har jag kört näsan-mun grejen med honom.. jag säger mun,pekar på min mun,säger mun nuddar hans mun (världens flin dyker upp) jag säger näsan pekar på min näsa,säger näsa nuddar hans näsa (flinet is back!) har sagt den några gånger..och häromdan så frågade jag var min näsa var,och efter en stunds letamde och pillande så tog han faktiskt min näsa och tryckte och pillade på den..tyckte jag var stort då..MEN! idag,denna vanliga och lite halvt dystra torsdag..mitt under fabians mys m matilda stund så frågar jag, var är min näsa? och snabbt som bara den så pekar han och nuddar direkt på min NÄSA! vi sprang i rask takt ut till randi i köket för att visa vårt stora show nummer! men,ja han får ju givetvis syn på mamma och blir stormförtjust över mackan hon äterpå,showen var över...
men innan middagen berättar randi att hon testat det på em med honom och han pekat direkt och nästan sagt näsa med sitt joddel,Glädje! efter en liten stund när han satt i sin stol så testade jag, var är min näsa?
återigen, direkt pek på näsan och ett väldigt tydligt "Djgh njäsha" som vi fritt har tolkat till: Din näsa!" glädjen bara bubblade i mig,jag blev så glad,stolt och allt posetivt man kan känna bara sprang igenom hela kroppen! åh,jag har lärt min lilla klimp en sak! åh!
tur att jag inte förklarar så ingående iaf :)

trots att jag inte var barnmvakt fick jag gå upp coh titta till tjejerna en gång,micke var vid tvn och jag skulle låna datorn,han undrade om jag ville kolla till dem,de sov nämligen inte (klockan 21.30!!!!!) vilket jag gärna gjorde..såå mysigt..där satt de båda två i esters säng och lekte med barbierna de fick av mig i julklapp..ester såg så där finurlig ut när hon blivit påkommen,amanda såg mest väldigt väldigt trött ut,och ger ifrån sig ett amanda typiskt läte/skratt så att tutten/nappen:) hoppar ur munnen :)
jag berättar lite om när jag var liten,amanda sittandes i mitt knä och etser liggandes i sin säng hållandes min hand (kan man ha det bättre??) dags att sova,nattpuss av ester,lägger amanda i m och r's säng,berättar en kort kort saga om två åsnor som hittade vatten sen blev trötta och la sig :) nattpuss av amanda och vips så slocknar båda och matilda går ner med världenas leende på läpparna och så mkt kärlek inom sig att hon vill hoppa till månen och tillbaka! och inser samtidigt att hon faktiskt ska "lämna" dem inom en snar framtid vilket damen helst inte vill tänka på denna kväll...
... så hon tackar för sig och tänker vasluta kvällen på bästa sätt: Scrubs!



~Like I told you; I have magic beans!~




 


Fina Flickorna,Godis,Rhodos



Min fortsättning på dagen har följts av lite ord på S: Slö,Slapp,Sängliggand,Snyft och Scrubs..
Efter en tid vid datorn blev jag ytterst trött och placerade mig skönt i min säng med, som jag tidigare nämnt , en massa duntäcken! mys! precis när jag kommit in i den där lilla världen där inget,nästan, inget kan störa,så plingar den väldigt uppfiningen mobilen till.. och jag som i vanligt fall brukar ha den fast klistrad på kroppen,har givetvos denna gång lagt den på andra sidan rummet,på golvet..på ett väldigt onaturligt och oskönt sätt kravlar jag mig över min persisk liknande matta till andra sidan rummet,notera att jag var tvungen att ta mig RUNT sängen.. kommer fram till mitt mål! och tack och lov var det ett sms av värde! Lolloschanko:) frågade om jag va busy eller om hon kunde slå en pling, jaa,sååå värst busy var jag ju inte :) ett kort,kanske inte jätte uttömmande samtal,men givande fick vi..och som förra gången tog tiden slut och vi blev hängande mitt i en meningen..förra gången det hände var de sista orden jag sa : "Ja så om jag ligger på min dödsbädd.." tut-tut-tut   blev dock inte så drastiskt denna gång :)

lite potatisskalning,samtal från randi-ej barnvakt,ätning med barnen,övertalning till att äta.....

hm,ja sen for jag iväg till täby för att se om de hade scrubs på Åhlens,har haft ett så otroligt behov av scrubs så det är inte klokt,håller kanske på att bli beroende..!? mm,givetvis så har de stängt när jag kommer dit, aha så mkt för europas största köpcenter va? ja där fick jag på vippen iaf.. så det blev buylando i mörbi istället..köpte mig scrubs säsong 3! Ih,lycka,kände att jag hade rätt att få trösta mig lite idag,så jag köpte lite godis också,aja baja! :)

tyvärr fick jag ett väldigt posetivt och bra mail från Linda (rhodos) mm,klart det va kul att det va posetivt,ända tills slutet,då hon skriver att hon verkligen behöver någon från juni..!
1. jag är i USA tills mitten av Juni..
2. vill gärna komma hem innan jag åker så där poff..
3. jag behöver verkligen jobba den här sommaren på flygt i och med att alla pengar går till usa resan och som vi alla vet tjänar man inge vidare som barnflicka..
4. Jag vill verkligen dit!

det går inte,jag kan inte hoppa över jobbet.. så hon skrev typ att om jag inte kan då så väljer hon en annan så får vi se om hon trivs eller inte,trivs hon inte så kan ju jag komma i sep. men det funkar ju heller inte,jag kan inte gå ändå tills då och inte veta vad jag ska göra,och sen då kanske att det inte blir av..suck!
jag ville så väldigt gärna! kände verkligen att detta var det första som dykt upp som jag fick ro av,nåt jag faktiskt kunde tänka mig..fanns så många bra möjligheter inom massa grejer där..jag skulle få hjälpa till som reseledare under en viss period,få jobba på ett cafe i rhodos stad om jag ville, ha egen liten lägenhet med pool och grejer..och få hålla på med något jag gillar,att vara med barn!
men antar att det inte var meningen att jag skulle bli grek,så nee bara fundera vidare..men fy va bittert! gör rackarns ont faktiskt...får trösta mig med en helt ny frisyr imorgon..

över till något så väldigt mycket roligare och härligare...!
Min lilla Guld Klimp! (min och min,men vi kan låtsas! :) trots allt många som tror jag är mamma :D )
jo,som förstått är jag ju storm förtjust i den runda och glada bullen..han har för en tid sen lärt sig var klockan i köket sitter, det var det första de visade mig när jag kom tillbaka efter jul,plus att han då kunde stå när han höll sig i något! jo,så man frågar var klockan är,och vips så tittar han direkt på klockan och skrattar,han vet nämligen vad som väntar: (med glad röst sjunger man) : stora klockor säger Tick Tack Tick Tack,mindre klockor säger tick tack tick tack...osv i högre fart och snabbare tick..han älskar det! och jag älskar att jhan lärt sig "klockan"..
sen en liten tid tillbaka har jag kört näsan-mun grejen med honom.. jag säger mun,pekar på min mun,säger mun nuddar hans mun (världens flin dyker upp) jag säger näsan pekar på min näsa,säger näsa nuddar hans näsa (flinet is back!) har sagt den några gånger..och häromdan så frågade jag var min näsa var,och efter en stunds letamde och pillande så tog han faktiskt min näsa och tryckte och pillade på den..tyckte jag var stort då..MEN! idag,denna vanliga och lite halvt dystra torsdag..mitt under fabians mys m matilda stund så frågar jag, var är min näsa? och snabbt som bara den så pekar han och nuddar direkt på min NÄSA! vi sprang i rask takt ut till randi i köket för att visa vårt stora show nummer! men,ja han får ju givetvis syn på mamma och blir stormförtjust över mackan hon äterpå,showen var över...
men innan middagen berättar randi att hon testat det på em med honom och han pekat direkt och nästan sagt näsa med sitt joddel,Glädje! efter en liten stund när han satt i sin stol så testade jag, var är min näsa?
återigen, direkt pek på näsan och ett väldigt tydligt "Djgh njäsha" som vi fritt har tolkat till: Din näsa!" glädjen bara bubblade i mig,jag blev så glad,stolt och allt posetivt man kan känna bara sprang igenom hela kroppen! åh,jag har lärt min lilla klimp en sak! åh!
tur att jag inte förklarar så ingående iaf :)

trots att jag inte var barnmvakt fick jag gå upp coh titta till tjejerna en gång,micke var vid tvn och jag skulle låna datorn,han undrade om jag ville kolla till dem,de sov nämligen inte (klockan 21.30!!!!!) vilket jag gärna gjorde..såå mysigt..där satt de båda två i esters säng och lekte med barbierna de fick av mig i julklapp..ester såg så där finurlig ut när hon blivit påkommen,amanda såg mest väldigt väldigt trött ut,och ger ifrån sig ett amanda typiskt läte/skratt så att tutten/nappen:) hoppar ur munnen :)
jag berättar lite om när jag var liten,amanda sittandes i mitt knä och etser liggandes i sin säng hållandes min hand (kan man ha det bättre??) dags att sova,nattpuss av ester,lägger amanda i m och r's säng,berättar en kort kort saga om två åsnor som hittade vatten sen blev trötta och la sig :) nattpuss av amanda och vips så slocknar båda och matilda går ner med världenas leende på läpparna och så mkt kärlek inom sig att hon vill hoppa till månen och tillbaka! och inser samtidigt att hon faktiskt ska "lämna" dem inom en snar framtid vilket damen helst inte vill tänka på denna kväll...
... så hon tackar för sig och tänker vasluta kvällen på bästa sätt: Scrubs!

~Like I told you; I have magic beans!~

Irritationenbarabubblargenomöronenpåmig!

Mm,viss irritation hos fröken Limslätt idag...
först och främst: alldeles för få timmar sömn! kunde inte somna igår,låg och vred och vände till ca 03.15 igår,suck pust och stön..!
och nummero två: den sketans dumma leveransen kommer inte idag heller..jag bli så trött på det här nu..är inte alls sugen på nån dator nu..åh,ärthjärnor! pratade iaf m en trevlig kvinna som hade försökt fixa det igår,men chaufförerna och några andra skrynklade perdsoner hade krånglat till det..men hon lovade att se till så den är här imorgon! Tack o lov att hon va trevlig annars hade jag väl blivit ännu buttrare:)

men annars tycker jag det är bra.. My Py åker till fjällen i detta nu,lite tråkigt med en helg utan henne,får se hur det ska gå..:)
ikväll är det barnvaktnings dags igen,R och M hade råkat dubbelboka så båda ska iväg..får hoppa över träningen ikväll med.. menmen..

jag borde ta mig ut och få lite luft innan kvällens stundning..men jag har en viss aning om att sängen och Vänner kommer vinna kampen mot luft och ensam promenad:)
jaa,på tal om vänner! jag önskar mig verkligen den i 20 års present! åh,den hade förgyllt min annars väldigt bra vardag,men tänk så BRA den då hade blivit:) kanske inte någon passande 20 års present,precis som min mor inte tyckte disneyfilmer var en bra studentpresent?? hallå? :D

nee,i och med att det säkertt blir en liten skriftlig rapport senare denna tyorsdags kväll så är det minsann på tiden som jag slutar skriva och tar mig an viktigare sakerr här i livet..

~I have magic beans~


Väntan,Rhodos,Nemo


en väntans dag även idag..har pratat med dem två gånger idag.. helt vrickat,de har skickat den till jönköping,igen! jaa,så jag och klimpen får hoppa över öppna förskolan imorgon för då SKA den dyka upp,punkt slut!

ja som jag nämde igår så har jag ju hittat en familj på Rhodos, jag ade dock förvirrat det lite,tvillingpojkarna är 2 år,inte 4,men men.. jag blev medlem på au pair world igår och skickade till dem, fick grönt svar så då var det fritt fram att maila deras vanliga mail.. jag skickade iväg ett om mig,mitt jobb här och lite frågor.. nån timme efter så hade jag fått ett långt och härlig mail till svar.. Linda,mamman hade också gått på katedral,skoj! :) jaa,det är minst sagt lockande! ska svara på mailet nu snart och fråga lite till grejere,vem vet, kanske matilda som är grek till hösten! :D
i och med att jag vridit och vänt så sjukt mkt på alla tanka kring framtiden så känns det konstigt att detta känns just nu bäst, jag har nästan fått ro i det..men man vet ju aldrig,det svänger ju en hel del i hjärnkontoret..

är barnvakt ikväll..klimpen sover sött i sin säng.. Ester och Amanda la jag nyss,med stränga order om att ifall de pratade eler busade så måste de ligga i sina sängar.. det är just nu världens party där uppe så jag ska upp och få dem till att sova,brukar gå rätt snabbt efter första tillsägningen :)

**********************************************************************************************************************

nu är det tyst och lugnt i huset igen..
pratade preics med mor och far,berättade lite om mailet..både posetiva och negativa reaktioner..mamma hade dock kommit på att turismen slutar typ vid oktober,kanske blir jätte dött och tråkigt då..och kan ju kanske lätt bli tomt och ensamt,speciellt eftersom jag bor själv..hm jaa det krävs en låång funderare och många frågor till Linda..

mm jaha,en härlig kväll blev det minsann, massa mailande och telefonprat..

nu kom randi och micke hem så nu ks ajag socialisera lite sen är det bädden som kallar på mig!

tjaoooo!

Spring,springade,springit..

Nu har några väldigt behövliga och betydelsefulla timmar av sömn bara sprungit iväg, likt en gasell som fått syn på ett stort vattenhål mitt i den torraste av torra torkor..de sprang och sprang och sprang,mm den sprang...
Och det fanns en flodhäst som var väldigt trött och väldigt konstig,så där jätte trött så det bara slår in nån extra grej i kroppen så man blir alldeles alldeles..Konstig.. ja,gasellen sprang och flodhästen var minst sagt konstig..
det kan inte vara lätt att vara flodhäst när något springer ifrån en så fort, och att sen undra: aha,vart tog den vägen,va hände,och vad fick jag nu ut av det här då? säger bara en sak: Tur att man inte är flodhäst!


Väntan,Bus,Träning...

sitter just nu svettig,allmänt ofräsch och helt utpumpad på mitt golv och trånar efter min säng med ett mångfald av gosiga duntäcken...Men,en dusch vore på sin plats innan nerkrypandet! har varit på ett bra och minst sagt roligt frikispass! haha,det va toalettdörrar hit,och snubblingar och handbollsskador,ja bara urban vet vad..:)

har haft en fin fin dag,tog med min lilla klump till öppna förskolan där han fick flörta lite med två söta flickbebisar!
väl hemma hade vi lite mat ätar tävling,skumt nog vinnar alltid den lilla rackaren!

eftermiddagen gick åt till att i min väntan städa (hade en liten inre deal med mig: om det inte är städat på ditt rum får du inte börja använda datorn! mkt bra uppfostran! ) jaa så nu har jag minsann städat! Randi fick ta över min väntan lite medan jag och my åkte iväg till "do-it" (don't ask) rondellen och beställde klipptid! ahhh! klipper mig fredag klockan nio,även en viss kulörstänk kommer hamna i mitt yviga rufs! är på vippen på lugg kanske? hmm..

jaa,men hur gick det då med min väntan, på min fina dator!?  nötterna har givetvis börjat skicka den hem till vargvägen i småland! hallå! jag skreb ju svalnäsvägen 4! åh..så tack o lov att jag ringde,den stoppades i jönköping typ,så nu står statusen på "på väg" så jag ska vakta dörren imorgon..tils jag börjar vid 14 iaf :)

innan vårt hårda och härliga träningspass så var my och maria här,vi mys busade lite..my lärde mig stretcha! ehh,not! bildbevis kommer! :)

idag har det kommit fram en lite lockande sak till min framtidsfråga:
finns en familj i grekland som söker au pair, från aug 08 typ..de har två pojkar 4 år,som gillar att vara utomhus och leka..speciellt att bada vid stranden fem minuter där ifrån!!! tiderna är 9-14! lön vet jag inte..LÄTT att jag ska söka..trots att jag sa igår att jag inte skulle va barnflicka igen:) men ingen är väl felfri nog att ändra sig!? ja och söka går ju alltid att göra!

ett litet minus med min fina dag är: det står två otroligt lockande semlor i kylen! (mm jag vet,äter inte semlor,inte min grej..) men det är ändå den där grejen, två styckien,jag hade ätit en bara för att få va med i semel gemenskapen! men nee,matilda går ner till sitt kryp in och firar fettisdagen ensam med att bita på naglarna..
oj,tog nog i lite där ja..men det känns lite..

imorgon är det sovmorgon! whii,filmtajm inatt! :)
och jag kommer drömma så gott om piff och puff!

sov sött och dröm om alla småkryp du mött!

Lilla My!

Ville bara dela med mig till världen,eller iaf några ifrån vårt avlånga land...

My är en otroligt fin liten prick!
Hon har en speciell talang att få till de mest otroliga komentarer! haha,hon är ett litet fint ålarens! :)
Tack vare My så är min tillvaro här väldigt mycket lättare! tack vare henne kan vi skratta tillsamans åt alla konstiga saker man får höra och måste göra :)

mm,min nya start på bloggandet tog väldigt fart vill jag säga :)

ja just d, datorn kommer, IMORGON!!!!!!!   djuriskt bra!

tjoo!


Long looong time ago

tjollahopp!

haha tror inte många av mina då få läsare läser nu:) hjälp,hade mig ett litet uppehåll där ja..blir så utan dator..lättast att skriva blogg med dator har jag kommit på,är inte så dum alla gånger inte..:)

men nu är det dags att åter igen gå tillbaka till bloggandets mystiska värld..

snart kommer min så otroligt efterlängtade dator! åh,vill ha den nu!

har haft en bra tid sen sist tycker jag :) allatid lite ups and downs,men va katten det hör väl till..

mitt stor mysterie just nu är vad som ska bli av mig efter min barnflicketid..
det första vet jag: USA! underbart! åka och hälsa på min fina flicka Lollo! en hel månad fullt med skratt,äventyr och massa andra lollo/matilda ting!
och till sommaren blir det sommarjobb i metropolen emmaboda,helt sjukt va det hgänder saker där under sommaren,wow!
men sen då? hm, just nu ser jag tre alternativ!
- folkhögskola  (dock inte vidare sugen på det just nu..)
- Jobba i emmaboda på flygt (få ihop bra summa pengar,om jag får jobb vill säga :)
- Jobba i sthlm (hitta jobb,plus lite barnflicka,får bo här om jag vill..mm lockande! )

den som lever får se! vem vet kanske bär av mot helt andra nejder!

nu ska det förberedas mellan mål åt mina lilla guldklimp som ligger nere och sover!

Tjaoo!

RSS 2.0