Talking to myself!



Jaa, Nu har det gått för långt!
Haha, Jag kom nyss på mig att prata med mig själv när jag gick här och små städade lite..:D
snubblade även på mina shorts som låg och skräpade, ja då började ju min ena sida av mig asgarva, svårt när man inte kan kontrellera sig..:)

idag gick det så sjukt dåligt på jobbet!  Dags för baljan matilda!
hu, nee på måndag är det skärpning, blir ju så himla trött på sig själv! grr!
har ju iaf roliga arbetskamrater...:)

nee,nus ak det tas ett bad,sen är det ensam tv tittning som gäller..whihiooooo!

Imorgon blir det kanske liseberg dock, trevligt värrre!

Morsning korsning!



Mr. Wonder Him Self!


Ahhhhhh!

Lyckan är GIGANTISK!

Jag trodde aldrig det skulle hända!
jag har väntat och väntat...!

Nu är det äntligen dags!




Globen(rund stor boll) , Stockholm (sveriges huvudstad)
19 september



STEVIE WONDER!


Finns inte mycket mer att säga.. Biljetter, parkett A!





Mästerkocken A' la Matilda!


I och med att sällskap lyser med sin frånvaro här i huset på vargvägen, så har jag haft fullt upp med andra ting..
Börjat STOR rensa mitt rum, för tillfället hittar jag det inte, men det kommer nog fram snart!
ska snart börja packa upp resten ur mina väskor, när ag hittat rummet och någonstans i det försvunna rummet att lägga grejerna..

igår rensades Kyl&Frys, Mycket nöjd med min insats..(tror jag blivit lite skadad av mitt år..:))

Idag, dagen med D!
Jag har blivit en väl belönad mästerkock! Alla jublade när de fick ta en tugga av min utsökta måltid!
jag lagade en bädd av nudlar. wokade kyckling i den finaste oljor man kan hitta på denna runda glob. smaksatte med lite thaisås, kryddade lite hit och dit..
som pricken över iet så sprädde jag lite cashewnötter över min lilla skapelse!
MAGNIFICO!
Nobelsfestmiddan nästa!
(Jag och Begera va nöjda iaf..:) )

har även varit och tränat en sväng idag,köpte nautiluskort igår, sved i plånboken..men skönt var det att komma igång..
valrossarna och jag hade lite för mkt likheter på sea world..:D

jaa,och jobbet är ju igång på Flygt. helt okej, på line 102 iår. kul med lite nytt!
härligt folk ga jobbar med iaf..!

nee,nu ska jag fortsätta leta efter mitt rum,kan nog va här nånstans!

tjaoo tjaoo


New York, KAOS, Midsommar...


Jag är TRÖTT!  Nu har det minsann slått till på mig rejält..de senste två dagarna har ändå varit okej,lite små trött..men igår när jag skulle somna,låg jag helt sllut i sängen..men kunde inte somna.. testade allt! läste,lyssnade på musik, lyssnade inte på musik,läste nattsaga för mig själv,sjöng en nattvisa..Nada,inget,nothing! vid ca 5 tiden!! så började mina ögon känna sig tunga och då började jag slumra in...
hade ställt klockan på nio idag..HAHA! Lycka till, vaknade först vid halv ett och minns inte ens att jga stängt av klockan..! :)
nu är jag iaf uppe efter lagt mig nån timme till..
MM,nu ska jag ta tag i attt skriva om det sista på vårt äventyr!

New York!
vilken stad! Me like!
vi kom tid med flyget på morgonen/förmiddagen,väldigt trötta efter nattens flygning och känner oss allmänt hur ofräscha som helst! väl på hostlet så får vi reda på den otroligt härliga och glada nyheten att vi inte får checka in förrän fyra!! så mycket för den efterlängtade duschen och vilan! pyttsan!
bara till att låsa in väskorna och ge sig ut på stan...vi strosade runt lite på time square,nice! kollade upp lite om musikaler som gick, vi gjorde den otroliga upptäcken att RENT skulle fortsätta ca en månad till, inte lägga av nu som de sagt, så det fanns en möjlighet att få se den!!!

fanns ett speciellt lotteri man kunde va med i för rent, om man ville ha en biljett för 20$ (ca 120 kronor!) . det enda som behövdes var att komma dit innan sex och skriva sitt namn på en lapp..(varje lapp kunde få två biljetter var). Lollo och jag skrev upp våra namn.. de lottades ut 34 biljetter.. rätt mycket folk ändå..
nervositeten höjdes flera meter, jag kände mig nästan lika hög som empire state buildning..!
det va dags! de började ropa upp namn, han beodrade alla som hörde sitt namn att skrika och hojta så de visste att man fanns..th, vilka mesar, det va ju typ "mm,jag är här, jag har en väldigt pippig och låg röst, och jag blev jätte lycklig för att se en av tidernas bästa musikaler,typ,eller,men hallåå, jo jag ar här,hör du mig inte..!? "
jag kom in i llite negativa tankar,varken Lollo eller jag har tur i spel..(eller kärlek...!) :) så jag hade inga förväntningar..
- Lovisa jonsson!
"WAH! JAAAAAAA! WHOhooooooooooooooO! (Lite hopp och skutt,råkade sparka nån bakom mig..:) ) ja folk fick iaf veta att jag var där! :)
gjorde bort mig lite smått, och bara en fick gå in,men jag råkade ju följa med, och börjar svamla på svenska och folk glor..jaa,som vanligt med mig..:) innan jag hunnit få tillbaka medvetandet så ropar de upp: Matilda Petersson! Lika glad igen.kommer ju dock på att vi har så jag ber dem lägga tillbaka lappen igen..

Vi firade med en fin och lyxig middag på....... McDonalds...:) fanns inte tid till något annat..för vi skulle se: RENT!!!!!!




Lyckan är stor!!!


Underbar, Sagolik, Fantastisk, Briljant, Bra, Rolig, Sorglig, Otrolig... Jaa, va sketan ska man säga!?
det va helt underbart att se den..! Vi satt längst fram!  Jag satt och garvade och grät om vartannat hela tiden..! WOW!

Resterande dagar(två) stressade vi mest runt för att hinna se och göra det vi ville..:) vi hade enormt roligt, men va som alltid, lite trötta och sletna,men inget stoppar oss! :)
Vi såg Frihetsgudinnan, åkte med Staten iland färjan, där vi mötte på den mest konstiga man på denna jord.. en så arogant sjuk man från Tyskland! Usch fy blääää! Ingen respekt för människor alls..! Stackars fru,hon blev bara tillsagd att sitta still och där satt hon.. medan vi blev undanknuffade och allt..! nee,men han va nog fin längst längst inne nånstans..! Mm, fin man det där!

Vi såg empire State Building,lite då och då:)
Litet kik på Central park, efter att vi varit på Apple store! Så illa häftig ingång! Och jag köpte mig en ny ipod!! Nano,svart 8G! (fick dock ett bryt på den hemma igår!! kan ju inte lägga in filmer på den..inte ens i itunes bibloteket,hjälp mig någon som kan,tack!)

China Town besöktes, pruttades, köptes.. Lollo köpte resväska som blev vårt följe resten av dan..:)
Little Italy var väldigt mysigt!

Sista dan tillbringades först i SoHo och Green..jvuwbjj..village..(? stavning..?) :)
jätte mysiga områden! shoppade det sista.. kläning,tunika och typ omlott kofte grej..:)
sen var det dags för EM i Little Italy med tre göteborskor från vårt rum..! God Mat och härligt sällskap nöt vi av, matchen ska vi väl inte ens tala om..! fast iofs, de vann ju mot holland igår med 3-1 så vi ska väl kanske inte skämmas så mkt..:)

tyvärr fanns det ett slut på vår underbara resa.. vilket ingen av oss ville! hem till sverige kändes som straff för något dumt jag gjort i livet! :)
Vi stressade en hel del för att hinna till pennstation där Lollo skulle ta sin buss och jag ta mig till flygplatsen.. Vi hade en hel del packning..! jag hade två backpackerryggsäckar..(Fulla!) och en stor handväska och en normal handväska..DU MILDE! Svetten rann,rygg och armar värkte, mina käkar gjorde ont för att jag skrattade oh log så mkt, speciellt när jag blir nersprungen av en kvinna och ligger på ena väskan med ben och armar i vädret och kan på inte ett enda sätt ta mig upp själv..:)
det blev ett stressigt hej då, Kram och spring!
Fick höra i efterhand att Lollo precis hunnit med sin buss! Puh!

Nu börjar det röriga, det jag hade hoppats på skulle bli en skön och lugn hemresa..!
Kom till JFK i god tid, ca fyra timmar innan avgång.. strosade runt lite, skulle göra slut på mina sista dollar på forex kortet.. SKIT DÅLIG Duty free..köpte mig en bok till att börja med.. letade upp min gate, och upptäcker: Ändrat till 11.00 (23.00) jaha, en timme sent.. ja okej då,,
timmarna går, sätter mig vid gaten, pratar med en kvinna från san Diego, vi hittar varandra direkt, super trevlig kvinna!
efter en av alla kissepauser så ser jag att det är ändrar IGEN! (edingburg: 11.30...)

efter att ha suttit på flygplatsen i ca två timmar och väntat så får vi äntligen gå på..
Kvinnan kommer fram till mig på planet och hämtar mig..:) Hon har en massa tomma säten där bak, så vi delar på tre stycken! Hur goo som helst!
får reda på att vi ska vänta innan vi får starta, vi ska vänta in några passagerare..
efter ett tag kommer de äntligen på.. deras flyg hade varit sent på grund av oväder eller nåt..
inte nog med att vi väntade på dem, så ville de ha speciellt aplatser när de kom ombord på flyget!? de ville sitta tillsamas, de va tre stycken med en baby..! kvinnan och babyn, och kvinnans pappa satt tills lut på ena raden, och den andra kvinnan satte sig framför där hon delade tre säten med en flicka.. men, det va inte nog bra för henne, hon ville ha tre säten SJÄLV! jag fattar inte hur såna här människor fungerar..där har vi suttit och väntat i ca tre timmar och så börjar hon ha krav på att ha tre säten själv..! tillslut blev det att gon satt kvar med flickan.. där satt hon med sina servetter,och nån sprayflaksa som hin sprutade pp allt och framför sig hela tiden, vi kunde inte låta bli att skaka på huvudenea och skrattta..:)

jag visste redan då att jag skulle missa mitt flyg från edingburgh och hem.. pratade med en flygvärdinna som var alt annat än hjälpsam..(de fina människorna som kom på sent var antagligen av majestätisk börd,kungligheter eller nåt sånt, i och med att flygvärdinnorna slickade röv och fjäskade nåt otroligt för dem, vi andra fick bara näsiga svar, om ens det..! så ingen hjälp där inte..

väl i edingburgh efter krångel och sånt så hjälpte en kvinna mig, hon skulle ta mig direkt till min gate så jag skulle hnna, vi hade kört ifatt en hel del tid..! men nehe, då hade inte flygplanet medellat det så delta hade avskrivit mig eller nåt från resan så mitt bagage var nu inte överlämnat det va påväg ut på rullbandet och då fanns inget att göra..
hämtade upp bagaget, tog mig till biljett ändringen, där jag minst två gånger hörde hur mitt plan ropades ut, jag hade hinnit! åh! ag hade hållt humöret uppe,inga tårar ingening,nästa flyg sitter jag på.. glöm trötthet och hunger!

kvinnan i biljettstället ger mig dock lite för mkt att va ledsen över så allt brister,där står jag hulkad och lipar.. Det enda som fanns var biljetter till London om ca 10 minuter, och sen från london till sverige på kvällen..Buhuuuuu! jag vill hem!

fixade incheckning med bagage och allt, ringde My, stor tjöt..:)
inga ringde, jag snyftade lite..(försökte att inte oroa allt för mkt..:) )
Ringde mamma, hela världen brakade under mig! en dam kom fram med en servett till mig!

på heathrow,denna gigantiska flygplats så köpte jag mat för min matbiljett (på ca 160 svenska kronor) som jag fått i kompensation, ja man tackar! mat vil jag ju ha.. mådde illa som ett dött svin..!
åt lite, sov lite.. efter ett samtal med far så änkte jag kolla om gaten hade kommit upp på tavlan..
tog ett par steg, plötsligt svartnade allt frmaöfr mig ,och jag fick tusen gelehallon inopererade i knäna..
 
när jag vaknade upp låg jag med huvudet på massa jackor och över mig stod fyra människor lutade över mig..
"var e jag..?"
"how are you? are you swedish?"
"eh, i'm swedish from Usa"
haha! de bara skrattade! :) de var ett engelskt par och ett svenskt par.. svenskarna skulle med samma flyg så de följde mig till gaten, jätte trevlig och snälla..! jo men så att allt gick ju jätte bra på min hemresa! :) Kära nån!

Tilslut efter en resa med affärsmän vid min sida..(mkt trevliga) så var jag framme på Arlanda, på svensk mark!
My kom och hämtade mig! Underbart att se henne igen!
vi åkte hem, där väntades tårta och te, så himla goa är dem..! My hade bakat hallontårta, och Jon och Ulrika var lika snälla som vanligt!
sängen kallade!

nee,du milde nu får jag lägga i en annan växel här..

Midsommar afton börjades att firas hos Guldstrand! barnen blev jätte glada att se mig..härligt! fabian har minsann växt! hjälp va stor han blivit!
åt lunch med dem och lite annat folk..mycket trevligt!
tog oss hem till on och ulrika.. där de var fullrulle med släkt.. jons mamma, ulrikas mamma,pappa,mormor..och jons moster.. sååå trevligt! de var så härliga! plus att ulrikas mamma hade med sig taxvalparna! två små valpar på tolv veckor! ag höll på att dö! Avantage pch jag hittade varandra direkt! Åhh!

på kvällen tog My och jag det bara lugnt, tog ett bubbelbad,kollade på bilder,film..:)
underbart att få va med henne igen! fina pluppen!

och igår var det hemresa till emmabodfa med tåg.. det blev en dregglande och sovande resa hem..:)
härligt att träffa mor och far och bror igen! skit kul att se hur glad stoffe blev för skivorna jag köpt..lurade honom lite.,.att jag bara hittat tre av dem han ville ha, när jag hittat alla sju! :)

idag har mamma och pappa åkt iväg på sin två veckors bilresa i europa. och sfoffe åker imorgon till göteborg en vecka och sen åker han till gullbranna.. ser inte riktigt fram emot två veckors ensamhet!!:(

ser definitivt INTE fram emot flygt! usch! minns bara hur jobbigt jag tyckte det va i sommras.. wah wah, ett jobb,det ska jag va tacksam för.. har ju en hel del att packa upp, får väl ha det när jag komme rhem,,kul! :)

ne nu vankas pizza!:)

hoppas ni inte dött under tiden! :)

tack Lollo för en oförglömlig och underbar resa!!!!






 


Shopping, Old Town, New York...


Jaa, da var det nog dags for sista inlagget fran den har UNDERBARA och helt oforglomliga resan!
har var sista (stressiga) stund pa hostlet, ska vara harifran inom ca 10-15 minuter for att hitta en buss som tar oss till flygplatsen..givetvis kranglar datorerna Nu, av alla ganger! wah wah!

Vi har haft det valdigt bra har i san diego! Lollo frisknade till snabbt och det blev sea world annu en gang, tillsamans!
fanns nagra shower jag inte sett, tex " Cirkus De La Mar". Vi (Jag) var spands infor denna show.. den lag vid blackfiskarna och alla sanadana djur..:)
tank er sjalva att fa se jonglerande blackfiskar, hoppande sjostjarnor, och massa annat tufft! sa illa haftigt!
sa vi tog oss dit med hoga forhoppningar, Lollos forvantningar hade jag inte en aing om, sa jag tog up det med henne... "va tror du det ar?"   svaret blev typ , vet inte, nat akrobatiskt..! Jag var mer an nojd med det svaret.. Tills..
Hon fragade mig..! Jag avslojade mina forvantningar, och precis i samma sekund sa insag jag hur sjukt korkad jga faktiskt ar! Lollo fick sig ett oerhort gott skratt, so did I! :)
showen var minst sagt akrobatisk och rolig.. olika karobater i vattnet, trapetser, stora bollar osv..
Kanske inte kunde jamforas med jonglerande blackfiskar hangandes i en trapets, men, det fick duga..:D

vadret har inte riktigt varit pa var sida.. nar vi val kommer till stranden sa mullnar det igen efter nan timme..sa vci har spenderat mycket tid pa att bara strosa omkring och ha det hur bra som helst!
harom kvallen sa var det shopping osm stod pa listan.. jag hdae blivit lite bitter under dagen nar vi tagit en lang busstur till Mission beach, och dar upptacker att det ar mullet. och att jga inte har nagra andra bikinitrosor, eller vanliga trosor med mig, sa vi kunde inte ens bada!
"Ikvall ar det jag som ska trostshoppa, punkt slut!"

och med det sagt sa shoppade Matilda loss! :) Pyjamas, jeans,oronhangen, m.m m.m

vi har spenderat en del tid i Old Town ocksa, mysigt litet stalle!
dar hittade vi 'Salt Water Taffy'! (Vanner Ross favorit godis..!) Hur gott som helst! speciellt chocklad,jordgubb och vanlilj smakerna..!

vi ar valdigt trotta, inte alls sa pigga och unga som vi borde kanna oss! :)
kvallen da vi har varit uppe langst (forutom albany) var den kvallen da vi tvattade.. da hamnade klockan pa innan tva! och da hade vi legat i sangen och vantat pa tvattmaskinen skulle bli klar en timme..:) jo men sa att.. :)

ikvall aker vi iaf till new york, eller snarare, vi borde ha akt nu..sa det ar dags att sluta..
det ar sorgliogt att vi bara har tre dagar kvar pa var fina resa! vi har haft det hur bra som helst hela tiden! battre resekompanjoner far mna leta lange efter!

Nu vantar en laaang natt pa flyg, sen ar det shopping och turistande!

Ah, vanta! GRATTIS Pappa! (igar i sverige..) Min fina pappa borjar bli gammal, men han ser inte en dag aldre ut an 22! ;)
och Grattis till Amanda, min fina lilla tos som ocksa fyller..! saknar dem enormt mycket, far lite ont i magen av saknaden.. da far Lollo sig lite mys istallet..! :)

ta hand omer alla! sa ses vi kankse snart!! :)

KRAM!


San Diego, Sjukdom, Sea World...

det som inte skulle handa har intraffat... Lollo ar sjuk..! Hon har haft lite feber och hals och huvudvark!! Vill bara att hon ska ma bra och kunna njuta! Nu haller vi bada tummarna for att jhon blir battre tills imorgon och att solen tittar fram (!)

vi kom till SD i sondags med greyhound(dock battre denna gang..)
Hostlet ar valdigt mysigt och bra.. Vi hade ju bokat ett mixed rum som vi glomt, vi bada var valdigt spanda pa vad vi skulle hamna med for konstiga killar..:)

det visade sig vara tva trevliga engelska killar osm bott har ettc par dagar.. John och Gino.. Valdigt trevliga!
plus tva andra engelska killar osm vi inte sett sa mkt av, de haller mest till i "party" rummet..:)

nar vi direkt kok sa hann vi inte gora sa mkt innan vi fick sytn pa biografen tvars over gatan,IGEN! :) sa det blev "sex and the city". Saaaaaaa BRA! Se den! Jag bolade och skrattade om vartannat..:D

vi hade enormt stora planer for gardagen!! STRANDEN, antligen! som jag langtat!
har inne i stan var det fint vader, solens stralar varmde vara ryggar nar vi gick mot bussen, faglarna kvittrade och alla var glada! Tills... Vi kom till Pacific Beach, ca 20 minuters bussresa, da blev hela varlden malad i gratt och det var som om nagon hallt surpiller i allas kaffemuggar! MEN, Vi ar inte dem som ar dem..! Vi holl vart humor uppe!
vi lag pa stranden, Lollo i sin klanning,leggings, inlindad i handduk! Matilda, envis som den envisaste skata, lag raklang med gashud over hela kroppen i enbart bikini, med hopp om att solen skulle kika fram..!
Tills lut gav hon upp! Da blev det ett bad for de bada toserna, i de gigantiska vagorna, SJUKT kul! whiihoo!

kvallningen kom och vi strosade lite langst var gata, hittade lite mexikansk mat, typ taco och burritos, plus tva nya vanner, Brian och Brandon! :) kort men trevlig vanskap!

val tillbaka pa vart vaxtrika hostel sa blev det tavling pa hog niva! Vi larde John och Gino Tecknet! Mohaha! sa illa kul! Vi vann givetvis! :) cvaldigt trevligt och kul! Det tal ju att tillagas att vederborande ar sjukt sota!! Mumsi mumsi! HAHA!
(Pa riktigt,mums!..:) )

nee,skit med, har rort ihop allting.. tecknet var forsta kvallen och igar var det middag med killarna som gallde, wha wha! iaf,middag pa en riktigt god och bra restaurang.. efter sa madde lollo lite daligt sa jag hangde lite med dem.. pratade och hade allmant trevligt!

Idag sa var det tva trakiga upptackter nar vi vaknade..(forutom det att killarna skulle checka ut, och resa vidare..) sa madde lollo fortfarande daligt, min stackars lilla van! for det andra sa var det mulet,igen! Prutt!

jag begav mig iaf av till sea world efter lite krangel med bussar och sant skit..:)
det blev en bra dag,men halla, utan Lollo!! buhuuuu!
showerna var riktigt haftiga! att se spackhuggarna var riktigt haftiga! jag, som vanligt,bolpelle, fallde nastan lite tarar..:)
det va dock lite jobbigt ocksa, det syns ju verkligen pa en del djur att de inte mar bra,... pingvinerna till exempel!! uschabuscha! sant gillar vi inte! Sjolejon och utter showen var latt roligaste, och spackhuggarshowen mest imponerande!

nar jag kom hem framat efter,middagen tog vi oss lite nudlar, och senastetva timmarna har vi spenderat pa bion,sag "what happens in vegas" riktigt kul!

vi har det som ni forstar, forutom sjukdom det valdigt bra! hinner dock inte sitta sa mkt och maila folk osv.. men det far jag ju tillrackligt med tid till i host sa va katten..!

mamma, shoppingen gar sadar, jag har hittat lite grann, du far se.. igar hiyttade jag ett par skor jag nog kommer kopa! men rackarns svart det ar till er! har nog funderat ut ngt riktigt bra dock,,om det gar vagen..:D

imorgon blir det forhoppningsvis stranden!

hoppas att ni alla mar bra, och TACK for alla inlagg! glader enormt!
(Ps. "tanterna" vykort ar pa vag, har dock inte kopt frimarken an..sa ni far fran sf,lite sent..;))

Kramar tiller alla!!!




Greyhound, Limousine, Universal studios...


jaa, nu var vi sjalva, ingen som skammer bort oss:) Usa gor det iofs ratt bra anda! Vi ar valdigt tacksama for tiden hos Jim och Celinda, de var verkligen underbara mot oss! 

Vi begav oss iaf av mot Los angeles med Greyhounds nattbuss i mandags kvall/natt (beror pa vem man pratar med..:))
Det var minst sagt LASKIGT! borjade med att nastan bevittna ett slagsmal mellan nan man och en av arbetarna pa greyhound..! 

efter en timmes vantan sa blev vi uppstallda langst en vagg av en tjurskallig chauffor, alla skulle sta helt stilla och inte rora sig! Jag hade inte blivit forvanad om han tog fram ett maskingevar och borjade skjuta oss..! det hade varit ett "vad va det jag sa" moment! :D
bussresan var sadar, forutom den helt enormt konstiga och sura chaufforen sa tandes alla lampor varje gang bussen stannade, eller snarare, chaufforen tande ala lampor varhje gang bussen stannade :) 

wah wah, det va helt Ok! 
efter lite krangel i north hollywood kom vi fram till Hollywood! 
vi visste att vi skulle bo pa hollywood blvrd, hehe, men vi fattade nog inte riktigt att vi skulle bo PA Walk of Fame! :) precis utanfor var yttepytte dorr sa ar alla sjarnor pa gatan! idag hittade jag lite nya, Stevie wonder,johnny depp mfl..:)

hostlet ar helt ok for vad vi betalar, det ar faktiskt valdigt bra.. rum med tre vaningssanagar, bra toaletter, frukost med mackor..:) helt okej for oss! 


var forsta dag blev inte som vi tankt, helt spontant och flippat sa hamnade vi pa en limousine tur till hollywood skylten, bel air, rodeo drive, beverly hills! vi sag lite kandis hus.. beckhams, tom cruise, robbie williams, mfl mfl..:) SAAAA turistigt! :)
det roliga ar att vi innan precis sagt: " jaa, aka pa en san dar tontig tur till kandishusen det gor vi bara inte.." haha, men dum som man ar sa gar man pa allt! :) nje, men vi fick ett bra pris, och jag prutade lite, man har ju lart sig lite av egypten resorna:)

vara tva andra dagar har vi spenderat pa universal studios! yeah baby! det va saa roligt! 
den nya simpsons "riden", "aket" var riktigt kul och ovantad! inte helt jobbigt att sta i ko nar man kollar pa simpsona hela vagen..:) den langsta kon vi stod i var till just den, och det va typ en timme.. valdigt skont! inte sa mkt folk nan av dagarna..

det fanns ocksa jurassic park, vattenak, sjukt kul! Mummy, den absolut roligaste av alla! en bergochdalbana i morker! ni skulle sett bilderna som togs nar vi akte! HAHAHA vada ugly faces! 
massa kul grejer fanns! Vi roade oss valdigt bra! 

idag var var andra dag dar, men idag hade vi lite sallskap av Leiah och Shawni..(nanting,kan inte stava hennes konstiga namn..:) ) de ar fran australien och bor med oss pa rummet, plus tva norskor! 
de hangde med oss idag,de ar sa trevlioga och roliga!  vi hade en super bra dag! showerna var ocksa riktigt bra pa universal, typ special effekterna, water world, m.m m.m! 

eftermiddagen och kvallen spenderades som de andra kvallarna pa forever 21 och Sephora! (klades och smink butiker..!) inget kopt annu, bara provar och hittar massa som jga bara alskar,men vatnra lite..kan bli farligt mycket i vaskan annars..:) 

imorgon sa ska vi ta oss till venice beach och santa monica! Nice nice! 
vara brannor sen sista dan i sf har borjat lagga sig, solen var ratt sa stark..:) Lollos smalben har varit gris rosa och min mage ska vi inte ens prata om..AJ! :)

vi har det verkligen jatte bra! 
min fot spokar dock lite,vilket jag inte gillar! kanske konstigt med allt gaende de har tva dagarna.. men den ar svullen och typ vattenfylld..wah wah!  men va katten..!

nee,nu alla glada maste jag kolla till killen som barnner over min bilder pa cd.. inte sa latt att lagga upp biler nu.. hoppas jag kanske kan hinna lagga in nan pa bilddagboken,beror pa hur snabb han ar.. hn verkar inte helt haj pa det han gor,vilket gor mig en aning NERVOS! :D

Tanker pa er dar hemma, ni verkar ha det varmt och skont! tack for kommentarer! det ar alltid jatte kul att fa! Kul att ni foljer var resa! 

pa sondag blir det vidare till san diego, sa har ni lite koll pa var bvi ar..:)

tycker om er alla!
KRAM!!



Monterey, Lyxhotell, Carmel...

Ja var ska man borja om man inte ska skriva mils langt om hur BRA vi har det!
For det forsta sa ar det rena rama lyxhotellet att bo hos Jim och Celinda! sa underbara och harliga,som jag namnt tidigare! Vanta bara,det kommer mera! :)

Igar sa akte vi till Monterey,ett litet stalle en bit harifran,typ nagra timmar i bil med stopp pa vagen, sa jag har faktiskt inte en aning hur langt det ar! :)
vi stannade och kollade pa lite strander ich sant.. vi stannade ocksa till i Santa Cruz! Jag VILL HA ett av de husen dar! skoja min doja va lackra!

Dar hade vi iaf resans forsta och storsta jobbiga incident! En viss alldeles for turistig person vid tillfallet kollader alldeles for mkt pa den "naturliga tunneln" uter i vattnet,pa alla faglar,salar och annar krims kram, sa hon missar stenarna pa grusvagen och FALLER! liggandes nere pa marken ar det kameran som ar det forsta som snurrar i huvudet, hon reser sig upp och kan inte stodja pa vanster fot! MEN det skiter vi i, ar kameran ok? TACK OCH LOV,JAA! forutom en tini vini liten repa pa objektivet sa ar min alskling helt okej!

alla i bilne,forutom lollo undrar hur det ar med mig, hon undrade over kameran, hon kanner mig den dar tosen! :)
jag anser att foten ar bara bra..vill ju inte va klen..!
den ar dock inte vidare bra alls! jag kunde ga pa den, men framat dagen sa vek den sig oftare och oftare sa jag bara ramlade ihop som en pol pa golvet:) och den blev bara storre och storre, sa jag har en golfboll till knol..
nu har vi aif hittat ett bra bandage som jag lindar in den med, och jag tror det ar pa vag att bli battre, det var nog en rejal sytukning, men som gammal fotbollsspelare ar man ju van! :D

iallafall.. val framme i monterey sa bjod jim och celinda oss pa biljetter till akvariet,valdigt bra och fint akvarie! jag fick chans att fraga ut en av de som jobbade dar ocksa..han blev ratt stalld nar jag borjade fraga om hur fiskarna mar av att bo i sa tranga utrymmen,blir de inte "crazy".. haha,han hade roliga svar vill jag lova! inte riktigt van vid de fragorna! :)

som jag sagt tidigare sa skulle vi bo pa hoteller dar jim och celinda skulle bott, men de bodde pa motell i och med att de inte betalkade for hoteller anda, for jims mote eller nat sant,fattade aldrig det dar riktigt..hur som, sa skulle vi bo pa deras hotell.. visst vi var beredda pa att det skulle va fint...men...
LYXHOTELL!!!! Ack ja!
nar vi kommit tillbaka fraan akvariet hade de varit dar och dratt for gardinerna(havutsikt!!!), lagt fram morgon rockarna pa sangen, vi hade f[tt choklad doppade jordgubbar! rena rama lyx livet! Vi trivdes enormt bra den kvallen vill jag lova! bara njot av filmer pa tvn,utsikten med salar,utrrar och solnedgang! whi whi!

idag har vi varit i carmel,rikemans halla typ:) jag lyckades fynda pa en hoodtroja, 5 dollar! wah! slang er i vaggen! sa illa bra! :)
ikvall,val hemma har vi atit middag,haft det mysigt och bara njutit av varandras sallskap! (vi fyra alltsa) :)
och Celinda fyller ar idag! GRATTIS GRATTIS! :)

nee, nus ka jag bege mig in pa rummet till lollo och vi ska mysa till na film pa var mini tv! :)

imon blir det baseball! haftigt varre! :)

ta hand om er alla!

Kramar!

RSS 2.0