Rymmer..

... 


du kan säga..

Du kan säga...

du kan säga att det är jobbigt om du vill,det är okej..
Ne,men det är okej (eller?) det är bra,allt flyter på (gör det det?)
hm, ja det är ju väldigt bra! men som sagt det är ok!
(ska man? är det verkligen bra?.. )
Du kan säga..



Min lediga dag, nästan...

hade barnen två-tre timmat på morgonen..
efter det så läste jag lite, sen va det städning! hjälp,att jag varenda gång jag ska städa börjar att omorganisera allt, hela livet typ! :)
blev bra iaf...

in till täby,trevlig lunch med vallentuna rebecca! nice!
Shoppade loss på böcker :) hittade "majas alfabet" noter och fina bilder! underbart! Esther har redan lärt sig A,B,C och D...
sen fyra pocket böcker, härligt med lite läsning nu i höstrusket!

ikväll kom richard och Mari, väldigt trevligt att de ville komma! lite stel och halv konstig men väldigt trevlig och mysig kväll! blev massa god glass,idol,prat.. o så..:)

snart dags att lägga sig för matildan..läsa först..måste få reda på vad som händer med Annika i boken..kommer hon gå tillbaka till sin man? (Ja,hon måste! de älskar ju varandra! ) hm, eh ne jag har inte fastnat för boken:)



saknar människor,ja ni ,folk,vänner...
men har inte hemlängtan,skönt..men konstig känsla..men det är tomt i mitt rum,nästan jämt..bara att vänja sig..och i den här staden är man bara en liten obetydlig droppe i ett stort hav...vill vara en betydande droppe! en droppe som skulle kunna släcka törsten på flera törstande människor! som skulle spela en stor roll i något betydesefullt..
   att verkligen få känna sig betydande,omtyckt,uppskattad.. usch att det alltid ska vara såna tvivel på sånt här.. come on! rackarns.. äh jag vet inte va jag mummlar om.. l

Godnatt!

Kocko!

Lollo är kocko!  ;)

haha du är inte klok nånstans! :)

Väntan..

väntan på Lollo..
hm,undrar var du håller hus flicka? eller har vi missuppfattat varandra helt..ville ju prata,och höra allt skvaller:)

hm, ja Väntan.. ibaldn känns det verkligen som om livt bara är en ända lång väntan..man väntar på allt, buss,tåg,datorn:) ja men mkt.. men det käns som om man går och väntar på något bättre hela tiden..Då ska jag,oj vad det blir bra Då, att allt bara är en språngbräda, och till lut inser man att, nee det blir faktiskt inte bättre..jobbigt och konstigt, men då är det nog dags att ta vara på tiden och leva lite mer dag för dag... hm, aa eller är jag helt ute och snorklar?


jag är "frisk" nu iaf.. fortfarande ont i magen, och sover dåligt om nätterna.. inatt vaknade jag bara tre gånger, Stort framsteg! vet inte om jag vågar säga det,men ni får tro att jag gått o blivit het sjuk i huvdet, men direkt när jag ska sova, lägger mig tillrätta,och blundar, så vill inte ögoonen vara stilla.. helt galet, fattar intgenting, typ somom de letar efter något innaför ögonlocket,vad ska dom hitta där? helt rubbat,så de senaste två-tre nätterna har jag fått ligga med handen över ögonen och "hålla" dem stilla..
för att inte tala om drömmarna..nee usch,vill inte tala om dem, de är hemska..riktigt mardrömmar, jag blir mördad var o varannan natt, ska ösa lösningar annars händer det massa hemskt.. jag gör saker mot barnen som jag aldrig i mitt liv skulle kunna tänka mig, på morgonen vaknar jag och ä helt livsrädd för att jag gjort dem något, jätte jobbigt, vill kunna sova gott och drömma om fina blommor eller nåt! Hjälp någon!?

på lördag blir det 80-tls party..johanna och sara har 20 års partaj.. äntligen hittat mig en look, :) lite knepuigt,men Micaela har vekligen allt! vilken pingla...
idag var det kör, kul tt träffa lite folk igen..de hölls en liten audition för solo sång, jag och mari gick dit, får se hur det blir, kändes bra iaf...man fick sjunga refrängen på lean on me,så det va ju inte så avancerat..:)

har äntligen fått mina arbetstider, rätt sköna tider.. men man är aldrig riktigt avslappnad,det kan ju hända ngt så man får jobba,men givetvis,det är ju inga problem..men det blir lätt att direkt om man går upp för att hämta något så blir ma kvar en halvtimme-timme..kanske för att nån e ledsen eller för att tjejerna vill visa något..aa,men världen har ju inte gått under för det än iaf..

var ute på en låång härlig cykelrunda idag! helt otroligt va skönt det va! kallt men härligt..hittade verkligen min dröm plats! det va helt otroligt vackert..en liten stig,runt omkring ett berg,precis längs med havet, ett nedfallet träd som man kunde sitta på över vattnet,jätte fina svanar och höstens ala vackra färger! underbart!

nee, nu får jag tacka för mig, hoppas i orkat plöja er igenom allt, !

byeeeee!

still sick..

usch..fortfarande sjuk..

eller sjuk,vet inte..inte maginfluensa iaf..inte dåliga magar här inte,inte spytt mer..
bara ont i magen,huvudet och det finns ingen kraft i kroppen alls..gå upp för trapporna är rena rama maratonen..
usch,att va sjuk kan jag leva med,men känslan av att jag inte är till någon hjälp alls här hemma nu står jag inte ut med..! så idag va randi iväg hela dagen och barnen..så jag smög mig in i tvättstugan,hängde tvätt,vek tvätt, och la in nya tvättar.. skylla sig själv? jaa,efter var jag helt färdig körd! låg i sängen helt slut utmattad..

Micaela kom förbi innan som en räddande ängel..jätte stressad lämnade hon över en tidning,ett krya på dig kort och världens sötaste choklad ask! tänk så lite om kan göra en så glad! Tusen tack Micaela! hon läser dok inte men va katten :)

nu ska jag ner till mig,placera mig i sängen,skriva ett brev till mormor och morfar sen blir det ett samtal till Tob,den mystiska hejaren :)

håll tummarna för att jag ska va frisk imorgon,vill så gärna gå på kören..! 
kan inte gå på torsdagens:( randi ska på konser och micke är i luxemburg..så kan det gå..:)

Take Care! 

S J U K

pest o pina..

jag är sjuk!

usch vilken natt!

hoppas ni mår bättre!

Host o hej,,

fjärilar,musikal och mys..

en bra helg..

i lördags åkte jag och tjejera till Haga Park och fjärilsmuseet..mysigt ställe..rubbat varmt och klibbigt i den tropiska värmen dock :) och ester va inte sen med att meddela: "JAG SVETTAS" och sen började strippandet:) haha,var inte så illa som det låter..
en mysig dag trots en otrolig huvudvärk..

ledig eftermiddag..
dusch,lite lugnt,prat stund med Tobias..
Sen blev det stressat.. givet! har blivit helt sjukt sen jag flyttade in i den här familjen,jag hatar ju att komma sent!

kom iaf till johanna bara lite sent..vi åt en god köttfärssås sen bar det av mot Filadelfiakyrkan och mot musikalen Future Dreams.. det var bra! kul att se alla gamla karlskrona bor:) vissa var ju kanske mindre glada över att se mig,men jag försökte ju iaf,mer kan jag inte göra..jätte kul att träffa kusinerna,josé,amanda mfl..
tyvärr satt huvudvärken i sig, hade riktigt ont,lite synd om mig där ett tag..speciellt på tunnelbanan,med alla fulla och konstiga människor..
det läskigaste var när jag gick av vid danderyds och skulle gå till bilen så gick det några efter mig,jag ökade,de ökade..jag ökade igen,och dom också.tack och lov att jag hade bilen där! puh..visst de kanske bara skulle fråga om något.men efter pappas predikan på telefon några minuter tidigare så är det ju dumt att chansa:)

idag blev det sovmorgon och ingen kyrka..sån huvudvärk,hade inte gått över..
så det blev frukost till film,städa lite..
sen kom familjen hem,fick lite främmat.. sen åkte jag till micaela och vi åkte vidare till täby,köpte godis..och har nu suttit här hemma i mitt mys rum och kollat på gamla bilder och parat och fnissat..riktigt mysig kväll!

förlåt alla slö läsare som inte gillar långa inlägg..men nu blev det så här idag :) hel mysko men det funkar inte att lägga in bilder..de där små knapparna finns inte där idag..
men va katten:)

ta hand om er alla!

tjaooo..

Fredag,kallt,mys

idag är det fredag,just so you know..

Min vecka har varit bra! tisdags va riktigt trevligt! kul att hitta på lit i veckan som sagt..
i onsdags var också en bra dag. på kvällen var det "tantkören" testade solot igen,gick faktiskt väldigt bra om jag får säga så..kändes gutt!
och i torsdags,ja igår:) så var det kör i fillan..konstig men kul övning.. helt snopet att möta Pelle! trevligt men konstigt :)

idag har jag haft Fabian på förmiddagen och sen va jag ledig från 14 typ.. tog en skön cykelrunda, läste lite,skulle städat rummet, skrev lite..skulle städat..sen kom Randi ner med fabian,var lite kaos där uppe så då hade vi en helt underbar stund! han har blivit kompis med Rutgard, jätte skönt,då sliper rutgard känns sig så ensam..



precis kollat på idol.. Randi och Micke är ute på bio och jag jobbar kväll.. 19.49 kom jag ner från barnens rum, puh,slapp jag missa något av programmet..Fabian va dock lite piggare, somnade för ca 20 min sen..Han är helt underbar! så härlig liten bebis..känner den där häriga känslan varenda dag för de här barnen, det bara myser i mig.. ibland kan jag komma på mig själv med att nästan börja gråta, skärpning! :)
men när man ser det här varje dag så är det svårt att låta bli:

                                                                                                            




Exakt två veckor kvar nu..Längtar så till att få träffa dig! hihi då får vi fira 5 veckors dagen :D hihi!



oj,ja nu har jag använt TRE streck! haha...

hej hopp alla!     

Ledig!!

idag är jag ledig!

Randi tyckte jag behövde ett break,hehe undrar varför? :) jag har ju inte varit så trött senaste tiden..:)
tänker alldeles för mycket,borde lägga av med det,det blir inte bättre av det..uppenbarligen..jao jao..

i söndags var det verkligen hur kul som helst! vi var ca 200 som var med och medverkade i filadelfiakyrkan..haha,mari och jag blev helt galna,så det ska va!

                                                                                
Marie och jag..:D                                           Liten del av kören..                                           Lite större del av kören..


i lördags var det ju kalas för esther..lagt pp bildr fån kalaset på bilddagboken (mlp) men måste ju ha nån här också..

                                                                                                         
Maya,Esther&Molly                                         Fabian&Pappa Micke                                       Amanda i stor hjälm:)



ikväll/eftermiddag bir det matlagning hemma hos Richard med Marie,Matilda och jag..trevligt! kul att hitta på något i veckan med,äntligen!

tyvärr åker jag inte hem i helgen som det va tänkt..micke och jansson ändrade sig.. ja jao.är ju trots allt en del här i helgen också så..men det hade underlättat en hel del..

hoppas alla har det bra hemma och överallt..
skönt att f veta att några läser iaf :) och inte vilka som helst! tack..

ta had om er alla!

Heyy..

kalais..

Jaoo...nnu rullar livet vidare..
bättre nu :) haha vilka konstiga två dagar..men man måste väl ha dem också för att njuta av allt bra..?

i fredags blev det dock en ensam kväll,igen..ja och micaela skulle träffats,men hon blev dålig,stackarn,haft jätte ont i magen o så..(mm Jätte intressant!..:))
mm,blev lite idol iaf..nice..

Idag har det varit kalas för Esther,4 år! ah,tiden går så sjukt snabbt! det va ju nyss som jag tog hand om en gapig unge i London..
kalaset var iaf på en jätte mysig gård, alla barn fick gå runt o hälsa på alla djur, (getter,får,höns,grisar,kaniner,hästar,kor) , åka hösläp, äta tårta och massa gott, rida på ponny.. ett helt fantastiskt kalas.. Esther njöt verkligen av varje sekund, det bara lös i hennes ögon när hon satt i mitten av allihop på höskrindan.. såå härligt att se! fick fina bilder på dem,har dock inte lagt in dem än..

ikväll blev det först kaos,men sen kom jag och fyra tjejer iväg till stan.. massa krabb med tider,telefoner osv..men det löste sig smärtfritt:) det var jag och micaela, en skånsk au pair: Lena..  en tysk au pair: Vanessa
en finsk: Sara.. väldigt trevligt! lite stelt ibland kanske men det va kul! vi ska träffas fler gånger så det är bra!

nu ska jag lägga mig,ska upp vid 01.00 och hämta vtå bruna föräldrar på Arlanda..tvinga upp mig mitt i natten och komma hem bruna och utvilade! vad är detta? :)

Har en kul känsla,eller kul kankse inte,men att det typ bara är en person som läser här..haha patetiskt! men visst,bättre en än ingen..och inte vems om som läser heller ju! :)

Hej hopp..


Jag är (inte) bitter!

väntan,väntan och åter väntan..
hr bar gått o väntat på att dagen med stort D ska komma..dagen då jag bryter ihop totalt..
Igår var dagen med stort D,eller snarare kvällen med stort D..
körövningen va ju hur kul som helst..! men tröttheten var helt enorm..och när man då kommer hem och får höra en helt chockerande och väldigt onödig kommentar börjar det kännas lite tungt..jag skakar v mig det.. pratar vidare lite.. sen får jag höra den goda nyheten om den lediga dagen! glädjen varar ca en halvtimme.timme.. just d,manikyr vid nio,fine,upp tidigt..
väl nere på mitt rum efter min lilla bloggning,som ju var väldigt happy, sätter jag på fortsättningen av saturday night fever.. när jag ligger i sängen helt slut av trötthet och inte kan somna brister Allt!
efter några timmars sömnöshet och massa gråtande så somnar jag till mina egna snyftningar, men en konstig önskan om att Ester och Amanda skulle varit där... de är ju trots allt de enda som finns här Hos mig som kan göra mig på bra humör!

just nu är det rätt tufft,skulle iväg på en kurs som startar idag..kan inte gå ditt..hela prestationstrycket är för hårt..den verkar väldigt svår, och väldigt ointressant,inte alls vad jag trodde den skulle handla om..

hm,åker en sväng med bile istället.få lite luft,kan göra mig gott!

tjao...


kanelbullensdag!

Kanelbullensdag!

Kanelbullensdag! det är nog en av årets mest betydelsefulla dagar när jag tänker efter..tänk er en varm nybakd kanelbulle med ett stort glas kall mellan mjölk, och det enda som betyder något i just den stunden är den underbara kanelbullen du har i handen som du med tillförsikt för till munnen och tar en härligt stor tugga, och allt i rummet börjar snurra, du känner dig svävande och lätt..alla problem försvinner längre och längre bort...
Det är den inverkan kanelbullar kan ha på mig ibland, då måste de givetvis va nybakade,av Mamma, och mjölk till...
   jag hade iaf hoppats på ett liknande stadie idag, det blev en väldigt stressigt äten konsum bulle,visserligen varm, men utan mjölk=( men när alt kom omkring o jag tänkte efter lite, så hade min lilla bull överaskning verkligen betytt något för någon/några.. Barnens ögon lös av exaltering! deras gap var större än en vals och de glufsade i sig som bara den, och maten som nyss varit så svår o äta i och med mag ont o allt vad det nu va..:) Den känslan jag får av att göra de här barnen glada,är starkare än min lite konstiga narkos likanande besatthet av kanelbullar..det är en känsla som är gymt svår att beskriva,men den är bubblande och så härlig.. direkt när jag hörde amandas små tassar i trappan fylldes jag med sån glädje, och när hon sen kommer in genom dörren och utropar sitt "Tiiilda" då blir man helt stilla,då finns inget som kan störa en eller trycka på..då är Allt perfekt!

                                                                                     



Oj, där försvann jag verkligen i tankegångarna:)

nu är iaf "min" hall där nere klar! häromdagen hade jag total städdag,ingn barnpassning,det stod STÄDNING på schemat, jag är otroligt nöjd med min insats!
*dammsög hela övervåningen
*städade två toaletter
*städade tvättrummet
*tvättade
*hängde,vek tvätt
*fixade i köket

allt detta på en förmiddag, och fint blev det!!

mest nöjd är jag med min toapoesi! haha,ja va gör man inte när man inte har något annat för sig en tisdagskväll..

                                                                                         



idag har jag varit galet trött..verkligen GALET TRÖTT!  när jag väl fick ledigt efter många ändringar,så åkte jag till sjön för o ta kort,tog kanske fem steg, vände till bilen åkte till affären köpte bullar, och godis o la mig i sängen..DÖD! fattar inte..hela veckan har jag varit å trött..visst idag kna det ju bero på ett visst sent samtal :)  men defenitivt värt det..!

lilla fabian och jag vr iaf på öpnnaförskolan idag,träffade lite andra au pairer,skoj!
han är ett sånt litet charmtroll, han är farligt flörtig redan nu,6 månader,hur ska detta gå? :)
men visst är h helt bedårande :)

                                                                                     


älskar den här bilden,han är ju så lekfull!

nee,nu blev det alldeles för långt igen..förlåt linda!! :)
ja på tal om linda! oh vilket sjukt härligt samtal,tack! det va ett tag sen du! haha alla på tunnelbanan måste trott jag va galen! det fr jag bjuda på! "jag är inte bitter" ;)

två helt underbara samtal till den dagen..Lollo och Tobias... så härligt! skönt att ha kontakt med några iaf :)

"I love waisting time on you"

NattiNatti..

nu ska jag drömma om den lediga dagen som var menat att jag skulle ha imorgon,men en viss manikyr tid var visst glömd..så jag det blir o stiga upp ändå :)

today for you tomorrow for me..

när man har brist på rubrik så kan man ju alltid tänka på  Rent...

idag har det varit en helt okej dag,lååång men bra..
har haft fabian hela dagen,han är sjuk stackarn! så hemskt att se en liten bebis så hängig..han som alltid är så pigg annars..

jg va nyss iväg på Rusta och Willys..hjälp va en person kan köpa så mycket onödigt, som tur väl är hittade migg sunda förnuft mig precis innan jag gick till kassan så jag la tillbaka några saker..
men det blev iaf två filmer, schampoo,tvättsvamp,glass,lite godis,tejp,två pärmar  sånt där livsviktigt :)

ne emn jag va inte så bitter igår va?! :) sitter nog fortfarande i lite, men blev ju trots allt väckt av ett samtal inatt,härligt! :)


Åh dessa barn,dessa barn..

Åsikter om kärlek

"Jag är för kärlek så länge det inte händer när det är något bra på TV."
Jill, 6 år

Sätt att få någon att bli kär i en
"Skaka på höfterna och hoppas på det bästa."
Camille, 9 år

Hur får man kärleken att vara?

"Glöm inte din frus namn... Det ställer verkligen till det."
Erin, 8 år


Igår på studsmattan kläcker Ester ur sig:
"oj,du milde,jag blev så förfärigt trött,måste nog vila mina gamla ben här på kanten!"
 lilla Ester 4 år

så härligt!
nee nu är det dags för lite köttfärssås á´la micke..

take care and watch out!


Rutgard,Pianot&jag..


Det är Jag,mitt piano och min blåa ikea giraff Rutgard(som jag förövrigt fick av mina underbara vänner!) ja det är vi tre som håller ihop! och små tjejerna förståss..

suck,pust,o allt det andra..
är nog lite bitter idag, och defenitivt igår..

I'm feeling lonely baby...

låter ju så töntigt,men va katten verkar ju inte va nån som läser här ändå.. kan ingen bara höra av sig nångång..känns som om jag lltid börjar..är säkert inte så men känns så...
blir så trött på mig själv när jag är sån här..

alla tankar o skit bara snurrar,o de flesta vill jag defenitivt INTE ha där.. tröttnad!


Nu går jag ner till mitt knyppe, som blev noga o fint städat en hel lördagskväll,patetiskt? jaa,men fint är det..

Bye..

RSS 2.0