California Baby!


Nu ar vi i Californien! Trots att ingen av oss fattat det an! :)

Vi bor ju hos Jim och Celinda,vanner till familjen Jonssons.. Helt UNDERBARA! Best hotell ever! :) MEN, idag ,typ nyss nar vi satt och at, sa pratade vi om hur goa och bra dem ar, da klacker de ur sig att nu i helgen nar vi ska folja med dem till Monterrey sa ska vi bo pa hotellet de brukar bo pa nar de aker dit..(de ska dit i typ jobb syfte) jaa,och det har hotellet verkar va valdigt fint,det sa det om och om igen att det ar fint och de ville att vi skulle bo dar,medan de ska bo pa ett motell en bit ifran..!? crazy! men de ar sa envisa,med allt! :) Det ar verkligen sa mysigt att va har, vi blir val ompysslade! Vilket gor att man langtar efter vissa aldre..(Mormor,Inga,Farmor!) :)

Vi kom i mandags kvall/natt.. flygresan var alldeles for long! resan mellan albany och Ny inga problem,kandes som en liten blinkning,men hjalp,mellan Ny och San jose! DU MILDE! den va ca 6 timmar,men kandes som en hel evighet!
sa nu ar alltsa tidsskillnad mellan sverige och har, nio timmar! :) vi var en aningen trotta nar vi la oss!

I tisdags hade vi en lugn f;rmiddag, fick en ur god frukost med flingor,jordgubbar,bjornbar,toast..mums!
sen tog vi det lugnt i tradgarden,jag somnade pa trampolinen,Lollo laste.....:)

Jim kom hem och vi at en kanon god bagel lunch!
Sen dags for dagens ovantade med uppskattade aventyr: Hiking! (vandra typ..:)) sa vi tog oss till en liten skog forst for att sse ett litet vattenfall..
sen akte vi vidare till "Muire Woods". en skog med gigantiskt hoga "red wodd trees" vi tog oss ner for en stig..snarare "stig".. vissa delar var det en dodsfalla! :) imponerande att se en 70 arig man va i sant topp skick! han berattade massa om skogen osv,mkt trevligt och intressant!

efter vandring och litet stop vid en frukt marknad ttyp sa andade vi upp pa en mexikansk restaurang! GOTT!
resten av kvallen bestod av bad i poolen..! varmt i vattnet men svinkallt uppe:)

Idag!
eller igar for er del..:)
sa tog vi oss in till stan, Frisco! :) (som ar dodsdomt att kalla det:) )  det tog ca en och en halv timme med buss,jag sov en stor del av den resan:)
val i stan sa har vi mest strosat omkring, formiddagen var ratt jobbig..jag har inte haft huvudvark pa ett bra tag nu, sa allt hade val samlats till endag,sa idag har jag haft min varsta huvudvark nansin, GIVETVIS sa har vi glomt tabletterna hemma,,sa den kom och gick.. Men trots huvudvark sa holl vi ett glatt och bra humor och gick,gick och gick..:) "upp for kallabacken, ner for kallabacken har jag en van".. det ar sa backigt har, mysig stad!
Vi var en kort stund p[ UNion square, sen vidare mot Pier 39, men forst genom China Town, riktigt mysigt,och riktigt turistfalla:) sen efter en bra vandring sa kom vi till Pier 39, en annu varre turistfalla:)

Pier 39 ar en pier med litet mall,kan man saga, lite olika affarer och grejer,en karusell helt otippat mitt i hela grejen..:)
Den stora grejen pa pier 39 ar dock sjolejonen,eller salarna..nee,sjolejonen! jo,de har iaf invaderat bathamnen! GO go seals! :D sa jatte jatte manga sjolejon ligger och gastar pa bryggorna,och massa massa turister star och gastar pa bryggan! :)
det va kul att se.. och givetvis har man riktigt bra sikt till alcatras och till golden gate bron..(som for ovrigt inte ar sa mycket att ha,den ar haftig,men..jaa ni fattar,en bro..:) )

jag kan skriva pa som en galning sa jag maste nog hejda mig.. vi gor sa har..
* vidare till Fishermans warf
* Lunch vid FW..(GOTT)
* buss till planen dar SF Giants spelar, dar vi fixade biljetter for sondags baseboll match at mig,lollo och jim! Spannande!
*Lite pormenerande till,frappuchino pa starbucks sen hem typ..

och kvallen har varit jatte mysig! Atit god pasta, skrattat pratat jaa,massa mys! De ar sa mysiga! JIm, ar sa rolig,celinda ocksa,marks inte alls att de ar en dag over trettio :)

Imorgon blir det shopping:)  vi ska ga lite mer i affarer och sa imon p fm. sen moter de upp oss och da aker vi for att se var Jonssons bodde , till china beach, golden gate park och lite annat trix och fix, vi slutar med en middag pa en china restaurang! och pa fredag beger vi oss till monterrey!

Vadret ar kallare an det brukar i juni.. men vi fick en bra dag! det vaxlar ju valdigt mycket dock..ena stunden svettas man som en oljepanna och nasta stund fryser du som en piggelin! ..

men vi har det hur bra som helst som ni kanske forstatt! :)

Nu ska jag sluta tjata! Hopps ni har tagit er igenom det och att ni alla mar bra och lever!

Mor och far, vi ska nog kopa ett telefonkort nan dag,jag smsar om nar jag kommer ringa! far val bli mitt i natten for oss..:)

Tanker pa er alla,Lite iaf! :)

KRAM!!


Drive-in theater, Sky Couster, California!



Nu får kalifornien akta sig! imorgon klockan 13 amerikansk tid lämnar Lollo och jag Albany för att åka till new york, där ska vi sen vänta fyra timmar innan vi tar flyget till san fransisco! till nio timmars tidsskillnad, till Jim oh celinda, och till allt spännande att uppleva!

Första veckan är vi SF, bor hos vänner till Lollo/Jonssons. sen drar vi os vidare med nattbuss till Los Angeles där vi tillbringar ca fyra-fem dagar, antagligen de flesta på Universal studios (vi har hittat ett erbjudande: för 99$ så får vi inträde till Universal studios(LA) och Sea World (SD) i två veckor! så vi går komma dit så mkt vi vill i två veckor.. sounds good for me! )  

Efter Los Angeles tar vi oss ner till San diego,på nåt sätt som vi inte ver hur än:) där är vi en vecka ca, och där blir det Sea world och ligga på stränder och bara NJUTA! 

sist men inte minst blir New York! tre dagar sen beger jag mig hem till mitt, och lollo ar bussen hem till Albany..
hemma väntar Flygt..Inge som vi bräna ner det under tiden jag är här?! så har jag en bra anledning til att stana här! :)


Nee,nu tar vi lite historia: 

Igår lördag, så hade vi en sjukt lugn dag, kollade på två filmer, fixade lite biljeter, åt.. jaa,that's it:)
sen tog vi oss till cafet Muddy Cup, där drack vi lite kaffe en stund med Isa..( "Kaffe..") 

Efter en stund begav vi oss vidare till kvällens happening: Drive-in Theater! 
Så kul! vi borde skaffa det i sverige, eler finns det redan?  vi fick bra platser! först visades indiana jones, så vi fick pina oss igenom den,IGEN! men allt för att ha bra platser till Iron man, som va väldigt bra! hörde dock inte allt, jag satt ute mesta delen av filmen.. så fint med helt sjärnklar himmel! 
så det blev e del hej dån igår :( känns konstigt, har bara känt dem en vecka, var rätt tufft ändå! 

Idag, ja du milde! 
vi åkte iväg imorse runt tio tiden till ett nöjesfält "The great escape" som Jill hade fxat billiga biljetter till.. ca 120 spänn...

Det va inte jätte stort men ändå bra och mysigt! synd dock att m¨nga av de största va stängda.. 
men vi hängde inte läpp, vi hade hur kul som helst! speciellt vid vatten parken! det va verkligen hur kul som helst!! 
massa konstiga grejer att åka däck på, i, under, äver..massa skoj! kände mig som ett barn igen, som vanligt..:D

Det absolut bästa, och bland det tuffaste jag gjort var ju dock vårt Sky Couster!!! 
Jag,Bonnie och Jill flippar ut när vi ser en slags bungy jum grej, vi MÅSTE göra det.. så på ca fem minuter så har vi bokat ett trippel hopp för 20$ var, ca 120.. fem var det dags! 

under tiden var det mat och vattenpark som gällde! 

vid femtiden såvar det dags! v fixas ordning med bälte/pås grej.. går ut till hissgrejen.. 
späns fast, vippas fram till liggande/svävande position! där började vi flippa ur:) skrattade som tokar! Bonnie var helt galen!

sen drogs man upp bakåt till en hög pelare, ca 20 våningar högt! väl där uppe så ska en av oss dra i ett rep för att släppa oss..Jill i vårt fall, hon hittade dock inte repet först så vi fick njuta av utsikten en stund..:)

Helt sjukt HÄFTIGT när hon drog! vi släpptes bara rätt ner, och magen var som ett fyrverkeri! Jag har fortfarande ont i magen efter allt skrattande och ont i halsen efter allt skrikande! :) jag bara måste måste måste göra nåt liknande igen! Typ riktigt bungy jump eller sky diving eller nåt! sååååååååå illa fränt! Lätt värt varenda öre!! 

nee, nu är det slut på det hela..
dagen var helt enkelt hur bra som helst!

Nu ska vi äta e sjukt sen kvällsmat, vid 00.08:) bättre än inget! 




If you wanna go somewhere go with all of your heart!
Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig..


Tjaoo alla nissar! 

nee,vänta några biler också!

      The Sky Couster!

     Där är vi!! UNDERBART! 

    Tjejerna! Bonnie,Lollo,jag och Jill!

    YEAH! :D

Godnatt! eller godmorgon snarare!













Lite bilder!


        Lawrence,Shama,Lollo,Bonnie,Jag,Erin,Erin,Ben..


                 Kareoke gänget


        Läs! :)


               Swing på Envys! Robert,jag,Bonnie och Shama..



natti natti!




Swing, Kareoke, Shopping!



Swing i mitt hjärta! :) 

första kvällen, som jag var så nervös över blev jätte rolig! först lektion sen bara massa swing..! kul! 
träffade Lollos kompisar första gången.. Maggie,Lawrence,Erin,Erin,Ben..härliga!

Dagara går så snabbt här..vi lägger oss sent och går upp sent:) 

i Onsdags så hade vi planerat en picknick i en av parkerna.. en hej då picknick för lawrence som flttar imorgon! det blev dock lite ändrade planer när inget annat än regn och åska hördes/syntes..:) 

vi begav oss hem till lawrence och grillade där när vädret lugnat sig.. 
Blev givetvis lite dans ute på gatan! :)  fick lite privat lektioner i salsa och swing av Shama..:) 

i onsdags kväll var det dags för kareoke på Bombers..jätte kul! vi sjöng Ase of base-all that she wants och Toto-Africa! KUL! 


i torsdags var dagen lugn med promenad och mat typ.. 
framåt eftermiddagen var det dags för premiären av Indiana Jones! Helt okej..eler nee,den sög äcklig gammal välling flaska! den hade varit jätte bra om det inte varit för ett speciellt strörigt moment som inte kommer avslöjas :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu har Lollo och jag ätit oss vår lunch/middag bestående av pasta och revbensspjäll! otippat gott! 

Lollo fick sig just en alldeles för tidig födelsedagspresent! en jätte fin klänning! Hon är super fin i den! hihi,lurade enne lte idag.. :) 

hm, ne nu fortsätter vi tillbaka blicken..:)

Igår ,alltså torsdag efter bion så blev det hem en snabbis och fixa till sig inför kvällens swing på Envys! 
först lektion sen dansades det som bara den! såååå kul! 
gick faktskt jätte bra, är nöjd! Shama är riktigt imponerad,riktigt kul,det är ett bra betyg! 

fick mig också en liten beundrare:) fick mig en gratis cola! YEEEES! :D 
haha,så kul..han berättade att han jobbade mycke, men OM han hade flickvän så tog han tid för henne, gav henne prsenter, tog henne å middag.. haha jag vet inte rktigt vad han väntade sig:)

Alla är så trevliga och enkla! hade skit kul med alla, speciellt Shama och Robert utanför en stund! lärde dem ordet "Miffo"! :D försökte lära Shama nationalsågen..:D gick sådär när jag glömde hur den gick :)

idag har vi haft en väldigt oplanerad och skön dag! 
tog en lugn och sen frukost sen tog vi oss till Crossgate med bussen...ett stort köpcenter! första affären blev Macys, FARLIGT! så mkt snyggt! men jag höll mig,ända tills... Urban Behavior! HJÄLP!!!! jätte mkt snyggt, och när vi sen upptäckt att det va 50% på ALLT, så blev alt ännu snyggare! :) 

vi provade en hel del, eller jag provade en hel del och Lollo provade lite..:)
Ut ur affären kom vi tillslut.. Jag med FYRA helt underbara klänningar! för sammanlagt 50$! alltså cirka 300 kronor!! släng mig i väggen! :) en av dem var dock inte till mig, det var till den lilla sköningen, Bild kommer..hon är så fin i den! 

sen bar det av hemåt och här sitter vi mätta och glada över livet:) 

ska åka och hra film nu.. ikvll kommer de tyska aupairerna: Isa och Denise! ska bli kul att träffa dem!

Hoppas ni har det bra där hemma! Tänker på er lite iaf:) finns inte så mkt tid över til sånt just nu..men när vi sen ligger och gasar på stränderna ska jag tänka lite mer:)

Kramar om!

ps. Kolla in på bilddagboken.se och sök på mlp.. massa bilder från swing och allt kul!

take care!







Trött, Glad, Nervös...


Glad jag blev för kommentarer! 
Lollo fick just en stor och härlig kram!! 

Missade ju het att skrva det igår, att  det är så sjukt kul att äntligen va här.. haha,lite kul dock att jag fortfarande inte greppat det.. vadå? det är ju helt som vanligt, att möta lollo på tågstationen.. haha! fast det är ju en posetiv grej att efter ett år bara kunna ta upp där man slutade! 


Idag skulle vi ha ätit lunch med Astrid (som för övrigt är så sjukt söt!) , maria och anthony.. planerna ändrades drastiskt när vi kommit till flygplatsen fr att checka in deras bagage för att sen åka till ett bra lunchställe.. 
Lollo och jag står och vaktar bilen, Ut kommer maria: " det är bara astrids bilett som är godkänd, vi har inte våra" sen går hon in igen, där står vi som två levande frågetecken...! 

allt löste sig, anthony åkte hem och hittade dem bland massa paper hemma.. haha viss skillnad på våra värdfamijer:)

deras flyg var dock sent så de har fått ändra en massa.. men tillspanien kommer de nog nån dag..:)

så det blev lunch på tu man hand för lollo och mig framåt eftermiddagen på Cheesecake factory i köpcentret so hette nåt..:) 
Inne på sears och ite sko affärer, lollo hitade skor för 10 dollar, ca 60 kronor.. jätte fina, är rädd at matilda kommer bli lite smått galen i det här landet! :D 


igår när jag gick och la mig ca halv åtta svensk tid (morgonen) så bokstavligen snurrade marken under mig.. :D 
vaknade dock vid typ fem halv sex amerikansk tid ändå.. Lilla astrid kom in och väkte mig.såå söt..! vi har blvit bästa rosa kompisar! :) 

ikväll är det alltså premiär på swing golvet för mig! ahhhhhhhhhhhhhh! 
sjukr nervös..:) men det är väl bara att sprätta lite med benen och vicka på rumpan så öser det sig nog..:) 

mor&far, för at kunna ringa på skype så behövder ni lägga till mig eller lollo på er kontakt lista, sök på lollos hellre.. och för att kunna ringa mig så krövs det att båda är online..:P 
men vi får bestämma en dag då vi kan prata.. 

Nee,nu ska jag bestämm kläder..:) håll tumarns så jag inte bryter några ben!


Har inte hunnit se så mkt av usa än så jag vet inte om det är vad jag väntat eller inte.. har ju egentligen ingen aning om vad jag väntat mig heller.. men det är nog lite "trashigare" än jag trott. men ala små hus och lägenhetslängor är så söta.. och alla är så trevliga! 

oj,långt..men det får väl bl så nu i början med tilgång till dator och allt..sen blir det nog mer sällan! 

tänker på er alla! 

Kram!

FRAMME!


sitter nu alldeles yr och omtöknad  min fina lollos säng! :)

resan har gått hur bra som helst, träffat massa trevliga amerikaner.hehe,får se til att inte va så blöögd dock..:)
blev helt grundlurad på tåget idag av en rolig konduktör, men mer om sånt en annan gång..

har nu varit vaken i mer än två dygn!!!! förutom sömnen jag fick inatt på ca en och en hlv timma,bingo matilda! :)


nee,nu ska jag iväg till min säng, Astrid har fått löfte att väcka mig imorgon..hihi mysigt! 

hej hop alla..har det bra!

My,tänker på dig! :)



Up and away!


Om ca sex timmar så sitter jag på planet på väg till Amsterdam, och sen vidare mot New York där jag ska krångla och klara mig själv hela vägen till Albany, SPÄNNANDE!

borde egentligen ligga i min säng och susa sött, men nje, irrar runt lite sött istället..

har gjort massa onödigt, typ plattat håret??? hallå miffo!? :)

ikväll va en jobbig kväll..
först hej då till barnen, höll mig nästan hela tiden när jag la dem, men ner för trappan brast allt..
och nedanför trappan i matsalen sitter Micke,Randi,mamma och pappa och väntar på mig för vi ska äta middag..:) jo men det blev en snabb visit till köket och böla klart först..:)

hej då till My va sjukt jobbigt.. hon blev glad för fotoboken jag gjort iaf! tårarna rullade ännu en gång..!:( men vi ses snart,vi kommer ha en oförglömlig midsommar! :) planera nu My! :)

Nästa gång jag skriver så är jag i Usa-land..:) hihi!

ja försöka går ju matilda, har fortfarande inte fattat.. visst,visste att jag va lite seg och så, men halllåååååå? :)


nee, nu är det dags att fixa det sista i rummet! Snyft,mitt mysiga och härliga rum,kommer sakna det!



Följ vår resa här på bloggen eller på lollos resedagbok..(lovisa.j) bilder kommer nog också läggas upp på bilddagboken (mlp)

tjaoo,puss,hej och allt fint till er!


Oj Oj Oj...


Jodå.. Matilda är som vanligt lite trög och efter..:)
Har nu ca två dagar kvar och fattar fortfarande inget.. eller jo det gör jag u ioch med att jag nu sitter och skriver att jag bara har.. aa,men jag packar coh fixar,men fattar inte varför eller till vad typ..

är rädd för stunden då jag kommer inse, kära nån! jag kommer bli som en uppsnurrad höna! JAG SKA TILL USA! inse nån gång! :)
nej då,jag har inte två personligheter..:)

på tal om två personligheter..illa läskig Jessica i Heroes är eller!? Har sett det lite nu,själv på kvällen/natten i mörkt rum, det är flera kvällar jag fått lägga mig kissenödig, vågar ju inte gå ut i mörkret för att kissa! :)
Men hjälp va Hiro är goo! haha,så härligt borta! och kolla in detta, den nya tjocka,ljusa och något yngre Hiro:



jaa,lite snorigare också kanske..:)


My ligger just nu bredvid och snarkar för fullt,lyckligt ovetande om att jag rä uppe så länge som hon definitivt förbjöd mig! :D

eller nee,nu vaknade hon,haha! "Jag är kissenödig"
okej gå och kissa... "mm öh,ah" och så stapplar hon ut och slår i allt som tänkas kan..:)

va barnvakt ikväll..barnen har börjat fatta att ag snart slutar..jobbigt!
märktes speciellt vid läggningen.. annars brukar det va typ "Älskar dig" och så kramas vi..
ikväll va Esther speciellt väldigt gosig..ville kramas länge, jag skulle ligga hos henne och kosa och prata..precis när jag skulle gå så viskar hon: "Matilda,een kram till.." Åh,jag får ont, av kärlek och smärta! Kommer sakna barnen så otroligt mycket.. de är ju en del av min vardag och liv nu!

Amanda va också jätte mysig..gosade och kramade..hon säger mer fina saker än <esther vågar göra.. typ:
"Matilda, du är så vacker,du är som en ros!" Hehe, jaa man tackar!  :)

nee,nu kallar sängen..Får väl lyda min kära lite grann iaf..:)
imorgon kommer mor och far! NICE!

hejohopp!




Städning, Bastubad, Farväll...


Hoppsi toppsi!

Har precis diskat klart och fixat iordning i mitt rum efter en mycket trevlig "avskedskväll"..
Micke fixade en utsökt kycklingsallad! Håller med Richard: "Godaste salladen jag ätit!"
det var en trevlig och skön kväll! Richard,jakob,Elina,My,Maria,Linnea var folket..vilket visade sig vara en fin blandning!
Trevligt, men sorgligt! Alla utom Linnea träffar jag iaf en gång till innan det är dags..

Dagen började med att städa bilen,viss hjälp utgavs av My, TACK!

Esther hade en mindre lyckad dag idag.. Eller ne den va ju bra,bara en liten stund som var totalt kaos! Hon var så trött när jag hämtade henne från solveig..Allt var fel..Hon ville stanna kvar (jag lämnade amanda när jag hämtade esther pga simmis,vilket gjorde saken Ännu värre..)
Hon ville inte finnas,bältet va fel, mamma skulle hämta.. Mitt tålamod,och öron provades..det gick bra! Fick henne på kanon bra humör,i tre sekunder.. sen väl hemma så var det fortsatt gråt,men Randi tröstade lite och förklarade att när mna är trött och hungrig.. bla bla bla..!
under mellanmålet var det jag som fick hålla låda..hade en egen liten teatershow för henne och fabian,och den va minst sagt uppskattad..:) Randi sa det sen efter,(hon hade suttit vid datorn och jobbat lite) hon hade inte hört Esther skratta så mycket någon gång innan..SKOJ!

efter blev det ett mysigt bastubad och duschning för Fabian, mig och esther..Haha! Så konstigt egentligen..jag behövde duscha för kvällen, visste inte när det skulle hinnas, så ja så här fick det bli..Randi blev glad,slapp hon bada dem ikväll..:)

nee..nu borde det sovas!

Rebecca: Kul att du läser! Vi ska DEFENITIVT ses när jag är hemma igen! Tänker på dig ofta,saknar dig!

My (och mamma och pappa som också sett filmen) : BÄBÄ!   :)



Norrland i mitt hjärta!


Ja jag säger då det... Norrland i mitt hjärta! Har aldrig varit där,men en vacker dag är det jag som tar mitt pick och pack uppåt!
Tror nog minsann människornas från norrland är sveriges stolthet!

Hehe, på sökningen idag hittade jag en helt underbar liten norrländska! Emma Asplund,min nyfunna vän! Vi klickade direkt,och vilken härlig eftermiddag/kväll vi hade!

Inte bara Emma,de flesta av de trevliga prickar jag mött under min tid här har ju inte varit stockholmare, de har för det mesta varit norrlänningar! :) vissa undantag, tex nån skånsk flicka jag träffar då o då;)


Helgen va minst sagt kaosig! men på ett bra sätt..
Vi fixade och donade som bara den inför gårdagens stora händelse: Barnvälsignelse för Amanda och Fabian..
Jag har nu blivit examerad trädgårdsmästare, målare, städare, barnpassare.. m.m m.m..:)
krattade och rensade ogräs och klippte skog till jag hade, bokstavligt talat, köttsår i handen..SMÄRTA!
Men lördagen va helt underbar! Hela familjen va ute,vi fixade, barnen badade i plastpoolen,,myyys! men svettigt och jobbigt värre!

Kvällen blev kyrkan, träffa lite norrlänningar igen! länge länge sen kom vi fram till,Illa! Men väldigt trevligt!

Den stora gårdagen blev jätte bra. Helt kanon! Perfekt väder! Barnen kunde inte va riktigt stilla framme i kyrkan,precis så det ska va! :)
Väl här hemma så var det spring fram och tillbaka, servera lite,plocka undan, diska, ta hand om barn,va korvflicka, glasstjej.. Riktigt kul och trevlig dag! Mycket trevliga människor! Härligt att Randi och Micke bara unde få njuta av denna dag! Huvudpersonen,Fabian sov sig dock igenom mesta tiden..:) eller åt..:)

Helt sjukt! Kollade på klockan nu,om en vecka nu, kommer jag va i USA! Tror jag..!? eller är det er tid Lollo? jaja,typ halv elva nån av tiderna så är jag där..:) tror nog det va amerikansk va..jaja.. hur som haver..

jag är spänd,längtar,men fattar ingenting! :)

GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS!
Min fina Inga fyller år idag! Hoppas du haft en underbar dag! vi får prata längre nästa gång! :)


Godnatt alla!

Korsord vs Heroes...


mm, fick mig ett litet problem nu under tandborstningen.. ska jag lösa korsord eller kolla på heroes innan det är dags att släcka lampan!? :)

har blivit lite som besatt av det båda två.. korsord kan ju va så sjukt kul alltså! vill hinna klart med den här tidningen innan jag far,skicka in den och vinna fin fina priser..haha,gäller ju att klara dem också..:)

idag har varit en fullspäckad dag, minsann!!!! men helt bra ändå!

dock lite orolig för min konstiga utslag i händerna.:/ ser ut som jag ska förvandlas till en groda.. innefrån och ut!


nee,dags att spotta! :)


Emma,Jag tycker så oerhört mycket om dig! mitt i det eländiga blev jag glad att du ringde,det betyder mycket för mig! Älskar dig så enormt! Saknar oss!

hjälp,nu är det verkligen dags att spotta.....!

godnatt!

Elva dagar kvar!!!!

Solna,Linköping,Emmaboda...


jaosa jaosa..!

hoppas alla dr ute i vårt avlånga land mår bra! (jaa,och Lollo i det lite rundare landet,och Lovisa i det sjukt varma landet..:) )

kan ju börja med att berätta att Solna tripen för en evighet sen va hur bra som helst!
Vi hade det hur 'koseligt' som helst! slappade, gick till ÖB :D, Var med om nära döden upplevelse, kikade på film, töntade oss, lagade god mat, varav hälften smakade diskmedel! Blä! :)
en väldigt bra trip helt enkelt,och välbehövlig!

Jaa,sen dess har det hänt enhel del faktiskt..

i och med att familjen har haft norskt besök här i tio dagar så blev jag ledig!!! (har ju dock jobbat in en del av det på mian lediga fredagar,...)

randis mamma,syster och systerns fyra barn va här.. fullt hus, minsann!

så jag höll mig undan rätt bra.. åkte till Erika (kusinen) i Linköping förra helgen... mycket trevligt! i och med att jag kom på söndagaen och hon jobbar i veckan hade jag en tom lägenhet till förfogande och stan två minuter bort..!   Illa bra! och eftermiddagarna var väldigt trevliga och mysiga.. jag va lite av en hemmafru :)

väl hemma därifrån så va jag hemma en natt som jag spenderade hos My, självaste Valborgsafton..
den firades med stompa och ståt! (eh,nja..) My och jag lagade god mat,åkte hem till mig och släckte en lampa och begav oss sen till elden! Nice.. hade varit bätte utan regn!!  men en trevlig kväll!

morgonen efter hade vi lite panik över vad vi skulle göra.. fint väder,ingen bil, rätt stora hål i plånböckerna..!? Mor ringde och på förloppet av ca en halvtimme så var det bestämt och fixat att det skulle bli en weekend i Emmaboda!
ack o lov att My fick ledigt! väääldigt snällt av Ulrika och Jon. Merrci!

så vi begav oss till emmabofda med tåg i torsdags och hade en skön och relativt lugn helg hemma hos mor,far och bror, som för övrigt va på ett strålande och roligt humör! Hahaha!
hann dock inte höra av mig och träffa alla jag vill träffa, men i och med oplanerat så får det bli så här denna gången.. är ju trots allt typ bara en månad tills jag kommer hem för gott,iaf sommaren...:)

mm,så mina två sista lediga dagar spenderades med att rensa ut mitt rum,slappa och ha det gott, Nästan! min första dag va så, min andra lediga dag spenderades genom att jobba!? mm, måla staket blev det visst.. hoppsan,jag va visst inte tillräckligt tydlig,så det blev till att jobba.. en hel dag med staket målning: AJ! i ben,nacke och rygg! men va katten,man är väl ingen mes!
och idag har det blivit en 12 timmars dag! HÄRLIGT!!!
imorgon..antagligen något liknande, fredag: aningen mindre tror jag..
lördag blir hysterisk.. söndag om möjligt ännu värre!
På söndag är det barnvälsignelse/dop för Amanda och Fabian.. och hjälp mig,det är som om nån skulle gifta sig!
så det är mycket att fixa nu innan... och på söndag ska jag och my plus två fillipinskor hjälpa till.. 30 vuxna och 36 barn.. men om nån kanske skulle ta och strypa mig sakta? Mitt huvud kommer ju spränga! nee,men det kan nog bli rätt kul..blir nog my och jag som har barnen.. hehe,får väl ta fram min barnsliga sida igen,den är ju trots allt inte så långt bort..

oj,nee nu är det läggdags så jag orkar med allt..

eller nej,vänta lite...

TOLV DAGAR! TOLV DAGAR! TOLV DAGAR!

helt sjukt, och jag har inte fattat det än.. har massa att fixa och dona med.. packar,men fattar inte..får biljetter hit och dit,fattar inte.. jag kommer nog tuppa av när jag väl hoppar av tåget och får se min fina vän framför mig!

ne sovdags!

My,jag tycker om dig! kommer sakna dig!






RSS 2.0