Trååååååkigt!


Min kropp tyckte inte att det där med 'ren viljestyrka' och att ignorera sjukdom var lika bra ide som jag tyckte:)

Min utsikt idag har varit taket, och diverse serier på datorn. ( är en öppen kran när det kommer till 'mot alla odds' :) )

Nu läggdags för en kureringsdag till imorgon med förhoppningsvis hundpromenad och liten fika med Sara.. Känner mig bättre nu iaf!

Godnatt!

( det är inte så synd om mig som jag verkar vilja få det se ut som på bilden...:))


Ska.bli.frisk


Jajamen, trotsar sjukdom med ren vilja, glass och powerbalance..( med tanke på mitt minspel så kanske ni förstår hur min balans är för tillfället:))

Mår bättre idag och beger mig tom iväg på körövning ikväll!

Nu dusch sen prat med bästa Lovisa!!

Slänger med dagens morgonfrill också! :)


Sjukling..

(Första starstrucken(is that even a word?) idag; GLENN HYSÉN! VI NUDDADE VARANDRA! och min hund åt nästan upp honom, yeaaaaaaah! ringer nog aftonbladet firts thing imorgon! )


Här sitter ett stycke sjukling i sängen. Kikar på diverse serier och underhållningsprogram, har skrollat igenom ALLA program på ALLA kanalers playsidor:)

nästa blir att kika in nya musikalserien 'Smash', spännande! Har ju hört lovord från Lollo så jag längtar!

Helgen har varit bra, den började ju med bugg, ja Inga, i kyrkan..;) Lördagen bjöd (dumt nog) först på spinning, INTE bra för förkylning med halsont, dagens tips! sen blev det second-hand kik med Sara ( the girl typ nextdoor) och en tur ner på stan. sen en heldag med Madde,Ivar och Marcus på fik i Haga och i lite affärer, mysigt! efter en snabb vila begav det sig till stan igen för biljard (!) askul ju!! efter lite nostalgihäng på McDonalds och hemmahäng hos ivar.

söndagen blev urmysig! fnitter på gudstjänsten med Josse, indiskt med vänner och glass i solen med enbenta duvor och solbrillor! avslutet blev också härligt, med Sara. mackfika hos henne och lite Mello för att sen förflytta oss till Madde och helg för så ska det låta..

bra helt enkelt. idag: sängliggandes.

men trotsade sjukdom för en promenad med farmor (!?) Inez:) väldigt mysigt må ag säga, det kommer ske många många gånger igen! var ute typ 40 minuter, tiden bara sprang iväg,men väl hemma låg jag dock deckad i en timme sovandes i sängen...

oj, inte bra att skriva på datorn det bara rusar ju iväg m text..ja ni känner ju mig så..

(har by the way, mor&far hittat massa mys vi kan göra när ni kommer! Hagafika,konstmuseet,teater,fika,promenad längst ån hela vägen till stn från mig....)

hoppas ni alla har det bra, om ni är gamla och kakbakande (GRATTIS Mormor till Semlepriset! (har en guldbakande semelmormor,slå det! ;) ) eller unga pluggandes,jobbandes eller föräldrar! Ni är ju stadiga 7 stycken! :)

KRAM!

(på förfrågan så kommer nu bilder med textförklarningar)

biljard. Ivar,Madde och Joel över bordet. mitten fika i Haga med Markus (som snart flyttar till vårt hood) och Ivar (som drar till bali i två månader om en vecka). och en koncentrerad Josefin. och såklart en proper kyrkmatilda.


Solhäng utanför stadsteatern. Cornelia,Joel,Madde och Josse. double choclate caramel;), och jag i min morgonfrilla..:)

Maddox und mich in da sun! dagens sysselsättning,serietitt, vår nya vän den enbenta duvan (scaryyyyy) och min utsikt idag; SNÖ (!?) hua!

en sista bild på nya kompisen också ju! goset!

 


Lite ensamhet


Det kan det finnas i livet ibland. Jag har bestämt mig för att vara lite mer ärlig och inte bara låtsas för andra, och mig själv att det är så bra så. Inte för att jag inte trivs här eller är glad att jag åkt hit men ,jo, ibland känner jag mig ensam. Dagens dos av ärlighet.

Så då var det en fälla i att tycka lite synd om sig själv, fastna i att sitta ensam en kväll till när ' jag ska ju ändå träffa Madde imon..' men nej nej, jag ringde de kloka tu ich visste redan va de skulle säga ' åk iväg till Smyrna m din kompis det blir trevligt!' sagt och gjort efter lite vek och halv snyft. Smyrna it was. Och vilken succé! Träffade kusin vitamin Richard, min gamla roomie från i våras, Josephine, och en ny vän ( träffat en gång unna på Ikea, vi bor tre dörrar från varann) och två till helgoa tjejer! Dansat bugg, fikat och planerat in två dejter m dessa nya vänner i veckan! Bra där!!!! Knyta kontakter, väldigt påfrestande, utmanande och blottande men cl så trevligt det kan bli!!

Imorgon blir det träning ( spinning) vid tio för tt efter möta upp med granntösen ( hon f rån Ikea, Sara) och gå en sväng på second hand och sen har kg hela dagen och kvällen med Madde. FINT!

Nu blire sömn i min mysiga lilla hörna, mm vill ju bara gosa ner sig utan att bädd upp:)

Hoppas ni mår bra!! Tänker ofta på Er!

Kramkram! ( funderar by the Way på att gå på någon danskurs, typ swing eller lindihopp) och en till ( kommer nog gå till kören igen iaf, de sköningarna jg träffade idag är med hel bunten)

(min dörr, min fina växt, myshörnan och mich!)

Kraaaaaaam!


Sömn!


Måstemåstemåste sova NU!

Helgen va fin, mys och hänt är vad det i mestadels bestått av. Och bröllopsprat såklart!

Jobb på en annan förskola denna vecka. ( gjort både en och två insikter i att jag fått ett bra jobb på falkgatan! ) ( inte så trevlig personal eller barn på detta stället med andra ord.. ) har hittills hetat ' öh, du' , 'vad det nu va du hette' , 'vikarien' och sist men inte minst 'hon' .. Kärringarna verkar ha synkat ihop sin mens, så kan det gå efter 1000 år på samma ställe.. :)

Idag va d mysfika m girls! Härligt! Träning stod också på schemat ( love it! ) har klippt mig ( 2 ggr ) inte sp nöjd första, helt ok andra när fixade det lite .. Neeej jag måste sova!! Börjar 7.45 imon.. Chop Chop!

Massa kramar och kärlek!


Jobbelijobbjobb!


Efter två veckor i staden där räkorna simmar och alla gubbar är Goa så har jag fått mig ett heltidsjobb! (!!)
( från typ 19 mars, jobbar en hel vecka innan semester också. Och sen fram till 6 juli, så vem vet, kanske även jag får lite sommar i år! :) )

Men det bästa av allt; Mina Tjejer är häääääääär! ( Sofie, nathalie, och bea! )

Igår va d häng med massa andra marrefolk och annat lösryckt:)
Nu ska jag fixa brunch så kommer de efter mig snart! Myspys! Och så ska vi ha det hela helgen, mysigt! :)

Lots of love!


Myspys


Jobb, fikabjudningar, träning, secondhand, mat på balkong, filsbjudning igen, jobb, mys! Typ så... :)

Imorgo är min första prova på dag på förskolan, lite nervöst minsann! Efter jobbet drar jag, Conny (Cornelia) och Josse till IKEA, ska bli kul att åka i utflykt!

Nu; sömn!
( har varit på första träningspasset, zumba. Skoj, kul och gött! )

Kramar till Er!


Virr Virr

Att blogga på spårvagn var visst inte smartaste draget.. Lite förvirring i texten. Skrev om att efter ett jobbpass.. Men fortsatte aldrig efter beskrivningen av jobbpasset.. Hej och hå, men jag tror ni fattar att efter kramar, mys och sånger så känns det litet bättre i hjärtegropen!

Drog snabbt och lustigt igång ett projekt när jag kom hem, har ju aldrig hänt för...( Va hände med virkningen..? :) neeej då, skam den som ger sig, det SKA minsann bli något av den där mormorsrutan! ) )

Godnatt! ( imorgon är det städ/kök på förskola)


It's back..


The klump och tårarna är tillbaka! Inte så konstigt med tanke på helgen.. Inte de bästa dagarna i mitt liv, nej!
Men beslutet är fattat, det är tungt och jobbigt, men förhoppningsvis blir detta till det bästa.

Har varit MÅNGA förändringar på kort tid, det tar på krafterna vill jag lova, men är så glad att jag valde att flytta! Idag blev dock tröttheten för mycket, bröt ihop som ett litet plockepinn, allt för att jag inte kam virka (!?) haha, tragikomik på den ja!

Men efter ett jobbpass med underbara brukare som kommer och håller en i handen, som ler när man sjunger, som busar och bara är helt älskvärda! Mys!

Veckan kommer bli bra, jag Hr bokat upp mig med massa vänner och allt som får en att bli lite distraherad! :)

Ni är fantastiska och fina! Älskar Er så mycket! ( välkomnar nya läsare som kanske kommit på besök, välkomna :) )


Ovärdigt


Idag är klumpen i halsen och tårarna i ögonvrån ett faktum! Försöker bara tänka att jag faktiskt hjälper till, men hua det är så ovärdigt för endel ibland..

Solen skiner iaf! Tack o lov för att ens nära och kära har hälsan i någorlunda behåll iaf..

Massa kärlek till Er idag!!

(gammal bild..)


Nya vänner


Jag har fått två nya vänner; (förutom växten Rufus) en mänsklig, och en inte lika mänsklig.. Caroline, mysig och glad norrländska. Och låt mig presentera...*trumvirvel* ... INES!


Myspys!

Bra dag på jobbet! ( gruppboendet) vissa saker gör att det gör ont i lillhjärtat, men det är väl så det är, förhoppningsvis kommer jag vara till någon hjälp!

Dagen har även bestått av Second-hand fyndning. (!!!!) hur bra och kul som helst! Överkast 50:- ( fint) kruka 5:- massa ljusstakar och diverse plock! Skoj skoj, så nu börjar rummet få lite personlighet! Speciellt sen Rufus, min växtvän kom in i mitt liv:)

Kvällen var gyllene:) mysfika hos Cornelia m Helga och viktor! Mys, skratt och disksång!

Nu är det natten och imorgon lek m barn på en förskola!

Kram!!!


Pendla..

Yes, då var pendlingen igång! För 15 minuter sen startade min resa, framme om ca 30.. Välklädd är mitt motto för dagen:)

På väg till gruppboendet, blir nog en bra dag!

Hoppas ni har det fint!! Framförallt: GRATTIS EMMA PÅ DIN FÖDELSEDAG!! <3




Bestämda platser


Efter en bra dag som städerska på en förskola, med tidernas läckraste outfit! (NOT! Såg ut som ett vandrande stoppljus) så kommer jag hem efter en liten icashopping, möter i hallen min hyresvärd tillika sambo/kombo eller va man vill kalla det.. De första orden från fru Virr ( det får bli hennes namn) ; det är kallt ute idag!
Jag svarar lite artig på väder utropet. Nästa grej blir; " joo, du, jag tänkte på det. Den platsen är lite min plats ( pekar mot platsen vid bordet jag satt vid imorse), jag är lite konservativ och så.. Så ja, det vore bra om du ville sitta på nån av de andra platserna..( pekar på de andra två stolarna) ja, du tycker säkert jag är lite knäpp.." mina svar under denna försiktiga framläggning har mest varit eh, mm, okej.. Så var det med det. I vårt hem har vi bestämda platser:)

Snart kommer Bea på besök och sen är det körövning som jag ska besöka ikväll, trevligt trevligt! ( läses på rejäl göteborgska)

Hej hopp i full galopp! :)


Godmorgon!


Välkommen till min frukost!

Ska strax iväg på jobb. Kök/städ idag, ingen aning om mer, spännande minst sagt;)


Buss 90


Sitter nu på buss 90, som ( förhoppningsvis) kommer bli mitt andrahem hädanefter.. ( = förhoppning på många arbetstimmar som vikarie)

Min första dag nu på gruppboendet i västra Frölunda, spännande!

Sovit min första natt i mitt rum. Gjorde för typ exakt 1 timme och 23 minuter sen den bittra upptäckten; lägenheten är utan mikro!!! ( hur ska det gå med alla mina hemlagade matlådor jag har planerat med!!!) :) kommer nog gå fint!

Yes, jobbet, here I come!


Götelaborg

Yes, jag är i Götelaborg! Inte bara är, jag bor här.. Wow! Och jag gillart! :)

Gillar spårvagnarna, pulsen, alla vänner, second-hand butikerna, dialekten..

Kram till fina tanterna! :)


RSS 2.0