soo lovely

vilken härlig helg!


det va helt kanon att va hemma! konstigt att åka "hem" igen.. men barnen blev väldigt glada att se mig, kändes hur bra som helst,va lite nervös innan i o med att esther va lite si o så innan jag åkte...

Helt underbart att få träffa alla igen..
alla växjöbor, Linda,Alma,Linnea, Tobias, Rebecka o Kajsa, Oskar, Henke, mfl mfl..

Hade dock önskat hinna träffa Emma och Pontus!! emma du o jag hinner ju ses, men Pontus,du åker snart! åh så spännande! och Emilia, på tisdag! wow vilken grej!


imorgon kommer mor&far,för att stanna över natten,sen åker de till Kreta! Vill också!! :)

Lite bilder från min härliga helg!

         Tillägnad till Lollo!  (kolla in vad vi håller i händerna! ;) )


         Kort men givande träff!


          Trion återförenades...


            ...för en chokladbollstårta! o en massa skratt,underbar dag!


            Men mysigast av allt var detta!



nee nu ska jag koncntrera mig på Lollo som jag just nu pratar med! vi smider härliga planer inför sommaren!

ha det bra..
ge någon en puss på en buss!

Home, sweet home..

Haudi alla små människor runt om i vårt avlånga land! jaa, o Lollo i det större landet också ;)

i fredags gick bussen från stockholms terminal klockan 08.15 med färdriktning mot Kalmar..
Matilda skulle hem.. konstigt!

har varit en väldigt bra helg!

Fredags var det "lovsångskväll" i västrabo.. en otroligt trevlig kväll, med en annorlunda rockkonsert :)
Lördagen fylldes av shopping,massa möten med gamla vänner, och massa massa film med Tobias :) haha vilka bra val sen då,NOT! :) en va ju bra iaf! ;)

söndagen var en lugn o skön dag..precis vad jag behövde.. sovmorgon,även om det inte blev så många timmar sömn i o med den sena läggningen.. men en väldigt god söndags middag, med efterlängtade ärtot o sås :)
sen åkte vi till växjö.. klumpiga o tankspridda matilda kör givetvis emot en trottoarkant i det onormalt smala lessebo! fula märken på fälgarna :( men det va inte så farligt enligt min kära far! puh! :)

sen bar det av mot konserthuset för att se Camina Borana (ignorera stavning,har noll koll) hehe lite pinsamt att gå bakom alla,men gratis blev det ju :) det va riktigt bra! så kul o se, synd att man inte kunde va med, sketna stockholm :D
sen en skön kväll med tv-titt, prat me tok phillip o hemfärd..

Idag, en super lugn dag, lite packning då o då, städat..slappat..
klippt gräsmattan, med väldigt kreativ o estetisk touch, klippte nämligen ett stort hjärta mitt på tomten! så fint! syns tyvärr inte så bra på bild..men ni får fantisera om hur fint det va! :)
och ikväll kom linda!! och alma o linnea.. kollade på idol o tog det lugnt.härligt att träffa dem igen!

imorgon är det väckning (hihi) vid en alldeles för tidig tid, ska på en morgon promenix med kajsa och rebecka vid nio! ah det är ju nästan mitt i natten just nu,har redan börjat vända dygnet,men det är bra förberedelse för stockholm igen..usch,tåget går 07.03 på onsdag!
sen åker jag till växjö igen, för ett last goodbye av Tobias..men ett goddbye på återseende som med alla andra!
känns konstigt att åka tillbaka..mysko,men det känns ändå helt ok..tror jag..men vill heller inte lämna detta igen..eller ah, det blir bra...:)




Tycker om dig!


Får bli en bra godnattbild!

kram till er alla tossingar!

A little deppig dag,but också verry bra!

Igår!

Hm,ja väcktes halv nio av Esther " Det är morgon! du måste upp nu, matilda det är morgon!!"
ville bra skrika tillbaka, NEJ,det är fortfarande natt,stick härifrån! men uppfostrad och go som man är så vände jag mig bara om o lät henne hoppa på mig, kittla mig, tills hon tröttnade o gick upp igen, men jag kunde inte låta bli o små le lite åt henne, men inte så hon såg, o neej,då hade hon varit kvar lääänge! :)
men jag masade mig upp, hon sa att det va pappa som sagt till henne att springa ner, så jag gick upp o började hjälpa till att ge barnen gröt.. o så kommer randi ner från duschen, nemen,hur är det? varför är du uppe?
jag svarade som det va att iom att etsher kom ner trodde jag de behövde mig, men micke hade väl haft dålig koll trodde randi, aa eller blev det bara för mycket med tre barn :) så jag gik ner o la mig en stund till,kunde ju inte somna om men vilade lite iaf, en tuff start på dagen, kan ju va bra att tillägga hade kanske somnat ca 04.15! annars hade nog inte halv nio varit så jobbig tid.. men kunde inte sova på lördagskvällen.. ack ack..

aja..det blev iaf möte i centrumkyrkan,riktigt bra möte! kul!
efter blev det mat med Richard o Jakob med friends (Emelie, Mari,davd,oscar och frida...) väldigt trevligt o god mat...där slog vi några timmar! efter det var det kluvet hur vi skulle göra. men jag,richard,mari och emelie åkte iaf hem till richards nuvarande boende hos systern..fikade lite o bara va,super skönt!
men hel dagen va så där jobbig men ändå bra.. men hur trött som helst,o det kändes som tårarna skulle komma vilken sekund om helst trots att jag skrattade o va glad! trötthet säger då det :)

                                                                                                            
Mari och Emelie                                                    Richard och David                                                  Jakob

blev så glad när du ringde Lovisa (rindhagen,denna gången) :) så härligt att få höra att du har det bra du med, förstår om det är lite nervöst,men det kommer bli kanon bra!

väl hemma i huset blev allt kaos.. en ram hade gått sönder på rummet, krånglade med biljetter hem på fredag,visste inte hur jag skulle göra,hungrig,trött o det spöregnade!
så när jag väl fick prata med Tobias,rann det några små tårar,men de försvann rätt snabbt, blir ju alltid lika glad av dig! :)

ska bli så sjukt konstigt att komma hem på fredag! åker hem fredag och åker hem tisdag/onsdag.. är ju kanske inte så många att träffa hemma, vet inte vilka som kan än.. hallå tjejer? kan ni? har ju faktiskt frågat er! :)
men blir riktigt kul med lovsångskvällen i västrabokyrkan på fredag.. o skräckkvällen med Tobias,träffa linda,rebecka,kajsa ja de som kan o vill :)

idag har det iaf varit en helt okej dag..
tagit hand om Fabian,städat köket nere,total skrubbat!
sen har jag varit ute på en trip med Esther, matat fåglar! Svanen Sture bland annat.. en bra men väldigt snuvig och täppt dag!


Esther och Svanen Sture.. :)


Man kan ju inte va på topp jämt!  :)


nee, nu ska jag ner o koll på film, själv! blir nog att se klart superhjältarna,blir mycket barnfilm nu för tiden,härligt1 :)

idag har jag varit ett troll! :) just so you know! :D

kommentera gärna,vet ju att ni läser!! :)

Kram o hej..




Lovely days..

Pratar verkligen med Lollo i detta Nu! oh,Underbart! älska Skype! Men mest dig Lollo!
haha helt rubbat att höra din röst, va ställda vi blev båda två..o du,rubbat konstigt du låter :P va har du för dialekt männska? :) men jag tycker om ig ändå :)



har haft vädigt bra dagar..
igår (fredag) var det en lugn förmiddag med Fabian,sen åkte jag,randi o amanda till bauhaus ock Ikea..nice!
Kvällen va ju ändå nåt i toppklass.. Richard och Jakob (örnsköldsvik pojkar) drog med mig till Jassclub Fasching..riktigt kul! När jag kom dit hade första bandet spelat men sen va det dags för Karl and King, ruggigt bra rock! verkligen,tråkigt att skivorna va slut :/  sen va det dags för Conny Runesson, också grymt skön! Mmkt blues, köpte cd'n,bra!
Hungern började trycka på i våra magar, det blev kebabplacet tvärs över gatan, illa äckligt! verkligen Äckligt! Richard: "Tsatsikin smakar ju typ vaniljglass" med skön norrländsk dialekt :)

   
den otroligt goda kebaben, NOT!   (klicka för stor)


Haha fick även ett ur gulligt sms från mor min :

"Du vet vä att du inte får dricka något som du inte vet va de e för något, någon kan lägga sömnmedel el knark i drickan. åter igen e hönsmamman framme igen. Kram"

Är hon bara inte för söt? :)

Fick ju dock lite salt i min fanta! hm,!

sen bar det av till cafeét som Absolut skulle va öppet! eller richard?
men vi hittade café60, riktigt mysigt, o vi fick ju ett äppel för att vi inte fattade hur man skulle göra :D
där satt vi o små pratade om allt från djupa saker till fick parkeringar.. haha om bröllop och om gamla människor va spännande.. jätte mysigt ställe, bra öppe tider me! till 02.00... annat än fenix i emmaboda det :)
klockan va 03.05 när jag hade placerat mig i sängen..


Ca tre-fyra timmar efter så var det dags att gå upp för en dag me tjejerna! Esther o Amanda (4/3.)
vi har varit nere på "marknaden" i djursholm idag, lite bord utställda från affärerna typ, där kan de slänga sig i väggen jämfört med emmaboda:)  en riktigt mysig dag.. speciellt Esthers o min kvalitetstid :) när amanda låg o sov så passade vi på o busa,läsa o ploja framför kameran..haha hon är så go!

 
Glädje!

blev en längre dag än tänkt,ca 11 timmars "jobb", mn va katten,va skulle jag gjort annars? Randi o micke va o köpte grejer till huset på Ikea,garderob till mig bla :)

Sen vid åtta tiden efter en snabb fix bar det av till Täby med Micaela ( annan barnflicka här i dhlm,jobbar även på nyöppnade cafét New haven,) vilken underbar tjej, o vilken pratkvarn! :) vi åkte till tegen,uteservering o mös med te! så härligt! inte länge men lagom, skönt att bara få komma ifrån o få snacka lite,vi har ju lite tips att ge varandra! :)

 
En härlig tös med otroligt skön dialekt,dalmål!


Imorgon blir det möte,i centrumkyrkan är det tänkt, händer nog något efter också:) ska bli nice! :)

Nee,nu måste jag hoppa ner en våning o gosa ner mig i min,antagligen otroligt kalla säng,glömde sätta på fläkten,rackarns..

hoppas alla mår fint o får en godnatts sömn!

Hejhopp!

Crazy day..

ChouChou!

hm,har ju egentligen inte en aing om hur mnga som läser här, nog inte många men va katten,vet ju att lilla Lollo läser iaf..:)

har varit en bra dag idag! vilket inte är så ovanligt men..ledig en hel del idag,hela förmiddagen,men jag dammsugade iaf lite grann :)
vilken bra start på dagen med den underbara kramen från amanda o esther! det va ett otroligt lyckligt ögonblick som kommer finnas med länge! ett så kallat "halleluja moment"..direkt när hon hörde mitt namn ser man ett blont litet hårtuffs sticka upp bakom soffan sen säger hon bara " Tiiiilda" o rusar rätt i armarna på mig! åh,jag ryser, underbart! tycker så otroligt mycket om dem!

idag begav jag mig iaf in till stan lite tidigare, var tänkt att jag skulle träffa Lisa men hon tog tidigare tåget hem,förståligt om du inte skulle varit hemma förrän ått aimon :) 
hittade iaf ett par skor, svarta, nice! sen bar det av till indiska,Älskar indiska!! men köper aldrig nåt där,men jag älskar deras kläder, men inte på mig :)
jag har iaf vant mig allt för mycket med att va själv, jag bestämde mig för att den tråkiga matilda skulle prova lite kläder hon aldrig skulle köpa eller ha på sig, o helt plötslig upptäcker jag hur jag står o garvar (högt) med mig själv! har det gått en bit för långt då? jaaa! :)  haha men kul hade jag.. men börjar nog bli lite schitzo(hjälp,hur stavas det? skitscho,skitso,skitsho..njae,stavningen är kanske inte min grej..:)

ute på drottninggatan igen så stannade jag o lyssnade lite på gatumusikern Dave.. skön snubbe med världens pipa o spelade grymt bra gitarr.. han frågar vilken sång jag vill att han ska spela.. i o med att han kört en sting låt innan kom jag på english man in new york, underbar låt! efter ca halva låter utropar han " Sing with me" haha, en del folk omkring, kunde ju gärna inte dissa, o klart det är kul o få sjunga med.. efter så sa han nåt mysko med good looking o good voice,bla bla bla.. vi sjöng tre-fyra låtar till och det slängdes lite slantar då o då.. s sjukt kul va det! sen va det dags för mig att rusa till kören.. men innan så blev jag inbjuden till puben han ska spela på imorgon, och sen skrev han ner några ställen där de har open stage som han tyckte jag skulle gå till,kul! o allra sist fick jag hans visitkort o en kram..:) jag skulle ringa någon gång när jag fick lust o sjunga lite,,hans fru är pianist o han spelar ju gitarr o han ville gärna jag skulle komma nån gång, Lätt att jag gör! skit kul! han tvingade på mig 40 spänn inna jag gick,han tycket inte det var mer än rätt,i och ed att ja varit med o tjänat ihop det..haha!
hoppas inte jag gör någon besviken, vilket kanske inte är så många alls men, Jag flyttar nog aldri tillbaka till Emmaboda! :)

kören va riktigt kul iadg också,samuel va dok inte där men de andra ledarna va där o ikväll va vi uppåt 200, ca 185 tror jag de räknade till! riktigt kul! vi har lite olika låtar,sköna låtar! lollo, idag började vi på My life is in your hand, tänkte att du kanske ville veta :)  den 27 oktober är det konsert, blir en fullproppat helg då..
27 konsert fillan
28 barnvälsigelse för fabian o amanda
28 konsert korskyrkan

yees, det är såå det ska vara..


          En av vyerna jag kan njuta av på mina promenader..                
      En sysselsättning som blir lite oftare nu för tiden..
      En konstig tös


Nu har ni fått ett kik in i min lilla värld,hoppas ni har det bra i era! :)

buss&puss

Amanda!

Amanda! haha kul bild..

fick världens underbaraste kram idag! av den här gulleplutten!


~order my steps in your world lord~


solo 28 oktober korskyrkan! såå glad!
jag o alla tanter :)

Me myself and I

Har varit i storstaden i 14 dagar nu, två hela veckor!
trivs! barnen är underbara! speciellt Esther! hon fyller 4 den 21,måste hitta en riktigt bra present..

det är fullt upp här!har hunnit med gospelkonsert i globen,the police konsert i globen, körövning, kyrkan twice med mer..

har fått en del kontakter här o där.. lite tjejer från filladelfiakyrkan tex, johanna med co. jätte trevliga!
och en kanon go tjej från dalarna som bor här i djursholm som är barnflicka o ska jobba på det ny öppnade cafeet..micaela,by the way! vi ska ses med barnen på fredag,ska bli kul!

idag ska jag på första föreläsningen på universitetet,nervös!! ah! kommer säkert åka fel,som alla andra gånger, men på nåt mystiskt vis kommer jag alltid rätt till slut,trots att jag inte hat en aning om var jag är..:)

trots lite kontakter o så så är det faktiskt lite tomt ibland, på kvällen tillexempel,häromdan gick jag ut o gick,lite tråkigt att gå själv, eller gå på stan själv..men det tar ju lite tid,har ju iaf börjat bra! träffade två trevliga pojkar från örnsköldsvik i kyrkan i söndags också nyinflyttade..

nee, nu ska jag ta mig en dusch, har ledig tid just nu..

veckans Pino! : tänkte att jag skulle va smartare än alla andra som gick av tunelbanan o stod i kö till rulltrappan, så jag tog rulltrappan som var avstängd o började traska, jag kände mig sååå smart och växte minst tio mm. tills rulltrappan började röra på sig, och den gick NERÅT! ah, jaha det va bara o dra på finaste leendet o åka med ner o va så god o ställa sig i den långa kön! hehe! men jag o många andra fick sig ett gott skratt!


Look at the stars,look how they shine for you,and all the things you do!

i och med att det håller på att renoveras en massa här så bor jag just nu i gästrummet,utan rullgardin, så häromkvällen då jag inte kunde somna in, så blev det till att ligga o kolla på stjärnorna genom fönstret o tänka på alla nära o kära där hemma!  o i Usa :)

nee duscha va det..

take care!



RSS 2.0