Väntan,Rhodos,Nemo


en väntans dag även idag..har pratat med dem två gånger idag.. helt vrickat,de har skickat den till jönköping,igen! jaa,så jag och klimpen får hoppa över öppna förskolan imorgon för då SKA den dyka upp,punkt slut!

ja som jag nämde igår så har jag ju hittat en familj på Rhodos, jag ade dock förvirrat det lite,tvillingpojkarna är 2 år,inte 4,men men.. jag blev medlem på au pair world igår och skickade till dem, fick grönt svar så då var det fritt fram att maila deras vanliga mail.. jag skickade iväg ett om mig,mitt jobb här och lite frågor.. nån timme efter så hade jag fått ett långt och härlig mail till svar.. Linda,mamman hade också gått på katedral,skoj! :) jaa,det är minst sagt lockande! ska svara på mailet nu snart och fråga lite till grejere,vem vet, kanske matilda som är grek till hösten! :D
i och med att jag vridit och vänt så sjukt mkt på alla tanka kring framtiden så känns det konstigt att detta känns just nu bäst, jag har nästan fått ro i det..men man vet ju aldrig,det svänger ju en hel del i hjärnkontoret..

är barnvakt ikväll..klimpen sover sött i sin säng.. Ester och Amanda la jag nyss,med stränga order om att ifall de pratade eler busade så måste de ligga i sina sängar.. det är just nu världens party där uppe så jag ska upp och få dem till att sova,brukar gå rätt snabbt efter första tillsägningen :)

**********************************************************************************************************************

nu är det tyst och lugnt i huset igen..
pratade preics med mor och far,berättade lite om mailet..både posetiva och negativa reaktioner..mamma hade dock kommit på att turismen slutar typ vid oktober,kanske blir jätte dött och tråkigt då..och kan ju kanske lätt bli tomt och ensamt,speciellt eftersom jag bor själv..hm jaa det krävs en låång funderare och många frågor till Linda..

mm jaha,en härlig kväll blev det minsann, massa mailande och telefonprat..

nu kom randi och micke hem så nu ks ajag socialisera lite sen är det bädden som kallar på mig!

tjaoooo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0