Titanic,Raukar,Svälla


Hemma igen.. Efter en väldigt lyckad och mättande trip!
Har haft en helt suverän helg!
Den började väldigt kul. Jag blev utvald till reseledare:) yeeii! senare förstod jag varför..
Det blev en bussfärd från cityterminalen till Nynäshamn. det va inte så mycket platser så vi fick sitta på rad efter varandra. På väg på bussen fortsätter Stina med alla sina frågor,innan har de varit lite allmäna om tiderna osv. Nu börjardet riktigt förhöret:) "Är det en stor båt?" jag har uppmärksammat att det är väldigt många gotlänningar och antagligen många vana resenärer runt omkring oss på bussen,ser hur de drar lite i mungiporna på dem,men det är inget mot vad det gjorde när Stina fortsätter med förhöret: " Men Matilda,Hur sitter man på båten då?" haha! underbart! fick även frågan om det fanns taxfree,vilken My kunde svara på eftersom jag redan svarat på den frågan innan,då my ställde den:)

Bussresan gick snabbt och smärtfri. terminalen i nynäs är mycket mindre och om jag får säga det,sämre än oskarshamn. Vi stod en stund i kö,My och stina vällde ut sig de värse konstiga saker om båtar,och liknande,jag kände mig defenitivt som reseledare:) tillslut kom stunden. stunden då båten började närma sig. Stina och My står som fastklistrade mot de stora fönsterrutorna, när båten har närmat sig utbrister Stina högt och glatt:
"Men titta My, den är ju större än Titanic!"   Hahahahaha! helt underbara töser! En lite skämmandes men glad reseledare fnissar lite och låtsas som om hon är med ett annat sällskap:D

Båtresan var väldigt bra.lite illamåenden,men inte så farligt. Mot slutet av resan hamnade vi i lekrummet,kikandes på vänner:) dessvärre märkte vi inte när alla gick av så mormor fick stå en extra stund och vänta på de sista passagerarna,som givetvis råkade va vi..

nee,jag kan inte fortsätta så här då kommer detta sluta som en uppsats.
helt enkelt: helgen va underbar! vi va på lite utflykter:
-nån mysig hamn.
-Wiklaou (stavningen: no idea!)
-Raukarna vid Ljugarn. som enligt My var helt vanliga stenar :)
-Visby. m ringmur och allt vad det innebär..
-Kneippbyn. alltså Pippihuset (Det RIKTIGA :) )

men det helgen mest bestod av, vilket det brukar göra när man tar sig till ön. Massa god mat! och till en viss dams stora förtjusning: Blåbärspaj! Vi kan väl säga så här: Jag är defenitivt slagen i paj ätning! och det finns nog inte många som kan slå My Svensson i paj ätning! Hon va en riktigt mästare! haha! helt underbart! ja,vi har ju iaf förstått att du blev förtjust i Ingas pajer:)  vi har nog alla töjt ut våra magsäckar ett antal centimeter,nu är det hårdhandskarna som gäller igen:) börjar med ett pass imorgon!

Tack tjejer för en riktigt fin och mysig helg!
Och ett stort tack till "Tanterna" som gav oss en fin helg med massa mat,goa skratt,endel tjat ;) och massa härligt! Tack!
Bilddagboken: Mlp   massa härliga bilder från vår lilla trip dyker upp där inom snar framtid :)

känns konstigt att va tillbaka igen. Att inte åka oskarshamn vägen,kalmar,nybro..sova lite i bilen,lyssna på musik med familjen. mysko.
men det kändes skönt att komma tillbaka till sitt kryp in också,speciellt eftersom jag hade städat innan jag for :)
imorgon är det dags för jobb igen,10 timmars dag,drygt! men sen är det bara fyra dagar kvar tills det lilla fröet förvandlas till blomma:) Me turning twenty! :)

Nu till något väldigt vackert och känslofyllt!
Jag har ju en väldigt fin storebror, som jag verkligen ser upp till, och alltid gjort. På olika sett genom tiderna men jag har alltid sett upp till honom väldigt mycket! trots att vi inte har den bästa kontakten i världen så älskar jag verkligen honom. Visst blir man lite putt ibland när vi inte kan prata en stund på telefon och så, men när man sen läser ett så fint inlägg på hans blogg där det bara drar ihop sig och tårarna samlas då skiter man fullständigt i det. Det va det finaste och bästa jag läst!
Lite info: Jag pratade med mamma om vad jag ska göra härnäst. Nämnde att ag funderade lite på att söka in på mariannelunds folkhögskola,äventyrs inriktningen. där har alltså Stoffe gått innan. Och så frågade jag henne vad hon trodde stoffe skulle tycka om det. inte för att jjag trodde han skulle misstycka,men jag bara tänkte,om han kankse tyckte jag härmade,i och med att han tänkt på polis,och så tänker jag på det, han gick mariannelund,och så ska jag..jaa.. blev lite tvekis. Mamma och jag bestämde att hon skulle fråga lite lätt vad han tyckte om det. jag tog för givet,elle rjag sa nog tom, att hon inte skulle säga att jag inte vägade eller va det nu va som hindrade mig från att fråga själv. men jaa,min mor va inte tyst om det. :) Men självklart så tyckte han jag skulle göra det. och om denna lilla incident skrev Stoffe ett inlägg. och för att alla dessa meningar ens ska ha lite intressant utgång så måste ni läsa lite därifrån:
"Varför skulle jag bli arg? Det frågade jag mig i veckan när min syster trodde att jag skulle bli arg för en fråga jag gärna hör. Min Mor ringde mig när jag va på väg till jobbet och undrade om hon fick fråga mig en sak åt min syrra, Syrran vågade visst inte ställa denna härliga fråga. Frågan löd: "Gör det nåt om jag går Äventyr på Marriannelunds Folkhögskola också?" Varför skulle jag bli arg för de, det gör mig snarare sjukt glad! Det är ju kanon att hon vill gå där hon med. Hon är väl för härlig min Syster....i Love You Sis!"

Jag blir helt varm varenda gång jag läser det!  
Jag älskar dig Stoffe!
www.trashsynergy.blogg.se     väldigt härlig blogg...värt många besök!


nee,dags att lägga sig, ska lägga mig i min sköna säng, tänka på min härliga helg,mina fina vänner,min underbara familj och allt gott livet ger!

NattiNatti!

Kommentarer
Postat av: emson

milda matilda.
Vilka romaner. Vilka äventyr.
Hörde att du vart sjuk, hoppas det är bättre nu..
emmelie

2008-03-11 @ 17:46:08
URL: http://emsonz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0